Forum Discussion

GotenPrince's avatar
GotenPrince
Rising Rookie
29 days ago
Solved

EA App problemy

Witam z dysku c mam ten o to komunikat .Wyniku czego Nie mohe do żadnej z gier EA wejść by móc grać  . Uruchamiając Ea app installer mam to 

to mam gdy daje uruchom  aplikacje .  Gdy klikam  napraw mam   Naprawiamy rzeczy pomarańczowy pasek i trójkąt czerwony o nazwie  '' Wymagane ponowne uruchomienie ''. Aby dokończyć instalacje musisz ponownie uruchomić komputer Uruchomić ponownie teraz ?.  i wybór . Ok . Nie teraz . Co jest grane ??.

•  hej okey przepraszam że narobiłem zamieszania  EA app pobrałem na nowo i zainstalowałem

5 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    28 days ago

Hej GotenPrince​ 

Zdaje się, że opisany przez Ciebie problem jest podobny do tego, który został przez Ciebie opisany tutaj

Jeśli poniższe kroki nie zostały przez Ciebie dotychczas wykonane spróbuj wykonać je teraz:

Zacznij proszę od odinstalowania aplikacji EA app. Dodatkowo usuń wszelkie pozostałości po niej. Możesz to zrobić korzystając z dowolnej darmowej aplikacji np. Revo Unilstaler, lub innej preferowanej. Alternatywnie możesz przejść do poniższych folderów i usunąć pliki ręcznie: 

• C:\Program Files\Electronic Arts\
    • C:\Program Files (x86)\Electronic Arts\
    • C:\Users\NAZWA\AppData\Local\Electronic Arts\
    • C:\Users\NAZWA\AppData\Roaming\Electronic Arts\

Po restarcie komputera, pobierz instalator EA app i uruchom go jako administrator. 

•  hej okey przepraszam że narobiłem zamieszania  EA app pobrałem na nowo i zainstalowałem

• GotenPrince's avatar
    GotenPrince
    Rising Rookie
    22 days ago

spoko. Jeżeli problemy sie u mnie powtórzą dam znać 

Featured Places

Node avatar for EA app Problemy techniczne i błędy

EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 1 hour ago
1,713 Posts