Forum Discussion

Recreativo92's avatar
Recreativo92
New Rookie
1 day ago

EA FC 26 po aktualizacji

Witam,

Mam problem z uruchomieniem gry EA FC 26. Wczoraj chciałem włączyć grę ale niestety nie mam możliwości gdyż podczas uruchamiania gry, wyskakuje komunikat aby zainstalować EA Javelin Anti Cheat. 

W trakcie działania usługi EA Javelin Anticheat wystąpił błąd systemu. Uruchom program instalacyjny usługi EA Javelin Anticheat.

Próbowałem z tego widoku zainstalować, ale bez zmian. Przy instalacji za pomocą aplikacji konfiguracja EA Javelin Anticheat mam poniższy error:

Starting Install...

Starting RegistryWrite...

RegistryWrite success

Starting DirectoryCreate...

DirectoryCreate success

DirectoryCreate success

DirectoryCreate success

Starting FileCopy...

FileCopy success

Starting ResourceExtract...

ResourceExtract failed:1113

Install failed:701

Mam wrażenie, że próbowałem różnych sposobów aby to naprawić ale bez sukcesu. Czy jesteście w stanie pomóc naprawić ten błąd ? Ostani raz uruchomiłem grę bez problemu w środę 3 czerwca i dopiero próbowałem włączyć w sobotę 6 czerwca i jest brak możliwosci.

Z góry dziękuje. 

2 Replies

• Hej EA_Kalina​,

Zrobiłem pierwsze trzy punkty jak napisane i niestety wciąż ten sam problem:

Starting Install...

Starting RegistryWrite...

RegistryWrite success

DirectoryCreate success

DirectoryCreate success

DirectoryCreate success

Starting FileCopy...

FileCopy success

Starting ResourceExtract...

ResourceExtract failed:1113

Install failed:701

Przesyłam w załączniku DxDiag, może tutaj uda się ustalić problem. 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 hours ago

Hey Recreativo92​ 

Dzięki za dokładny opis. Z tego co widać, instalacja AntiCheat zatrzymuje się na etapie ResourceExtract failed:1113, więc problem nie jest w samej grze, tylko w tym, że instalator nie może poprawnie rozpakować plików.

Na ten moment spróbu:
    - najpierw przejdź do folderu z grą i ręcznie usuń cały folder EA AntiCheat (jeśli jest), żeby zrobić czystą instalację
    - potem uruchom instalator AntiCheat jako administrator (prawy klik > uruchom jako admin), nie z poziomu gry
    - sprawdź też, czy antywirus albo Windows Defender nie blokuje instalacji - na chwilę go wyłącz lub dodaj wyjątek
    - jeśli masz system Windows w wersji preview/testowej, to też może powodować taki błąd - wtedy warto przejść na stabilną wersję

Jeśli po tym dalej będzie ten sam błąd, podeślij DxDiag - sprawdzimy czy coś w systemie nie blokuje instalacji.

Featured Places

Node avatar for EA app Problemy techniczne i błędy

EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 1 day ago
1,774 Posts