1a8xo8esjhl9Seasoned Newcomer9 months agoFc mobileChce zeby bylo mozna sprzedać dropniete katy Screenshot_20250731_175137_FC Mobile.jpg774 KB
Featured PlacesEA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 12 hours ago1,755 Posts
EA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 12 hours ago1,755 Posts
Recent DiscussionsBłąd przy aktualizacji aplikacji (?) Witam, czy ktoś również ma problem z aktualizacją aplikacji na Macbook'u? Ciągle prosi o wpisanie hasła do laptopa, żeby wprowadzić zmiany i nic się nie dzieje - aplikacji EA nie odpalałam od ponad r...Simsy nie chcą się uruchomić Mam nietypowy problem. Dziś włączyłam grę. Nie wiem czy to ma związek ale usunęłam jeden z zapisów i chciałam zagrać w "odzyskany zapis (oddzielny) " i z gry mnie wyrzuciło. Wyłączyłam one drive na 2...Proszę o pomoc z FC 25 Fifa Ekran miga mi i nie wczytują się opcje w menu,nie wiem o co chodzi,wszystko działało i 3 dni temu się zepsuło,tak jakby się nie renderowała grafika,nie mogę wejść w nic ustawienia,ultimate team nic,...Brak dodatków Od co najmniej roku mam problem z dodatkami do the sims 4, miałam zakupioną sporą ilość dodatków stacjonarnie i były one normalnie zainstalowane wiele lat, lecz teraz nie posiadam ich a aplikacja kar...Error 500 "Coś poszło nie tak" Od 12 maja mam problem z tą aplikacją próbowałem wylogować się i zalogować się ale nic nie działa