1a8xo8esjhl9Seasoned Newcomer7 months agoFc mobileChce zeby bylo mozna sprzedać dropniete katy Screenshot_20250731_175137_FC Mobile.jpg774 KB
Featured PlacesEA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 1 day ago1,710 Posts
EA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 1 day ago1,710 Posts
Recent DiscussionsUKRADLI MI KONTO dzień dobry ostatnio stala sie nietypowa sytułacja i wkradli mi sie na maila i pozmieniali hasła i maile do discorda epic games i właśnie EA a na EA miałem przypisanego battlefonta w którego chciałem...Error Czesc mam problem od wczoraj wyswietla mi sie taki komunikat i nwm co z tym zrobic Upłynął limit czasu instalacji Spróbowałam później ( od wczoraj się z tym bawię) próbowałam też z różnych instalek. Usuwałam, wyłączałam, robiłam chyba wszystko. Ktoś wie o co chodzi? pomocy Transfery EA 26 Witam , mam zablokowany dostęp do transferów jak odblokować? Robiłem zadania itd nic to nie daje. Pozdrawiam Delay w meczu a reszta płynna Od listopada mam w meczach straszne opoznienie. Wszystko inne jest płynne lecz gdy gram mecz jest ogromny delay i nawet przy nim spadki fps. Ktoś wie jak to naprawić? Prosiłbym o pomoc!