Forum Discussion
EA_Kalina
Community Manager
2 years agoDziałamy dalej. Dalsze kroki znajdziesz poniżej:
- Ręcznie sprawdź aktualizacje aplikacji EA, uruchamiając program EA app Updater: C:\Program Files\Electronic Arts\EA Desktop\EAUpdater.exe
- Ponownie uruchom EA app poprzez menu w lewym górnym rogu > Pomoc > Uruchom ponownie aplikację
- Ręcznie przeloguj stronę Biblioteki: poprzez menu w lewym górnym rogu > Widok > Przeładuj stronę
- Ponownie wyczyść pamięć podręczną aplikacji EA (kilkukrotnie wykonaj ten krok)
- Dodaj Steam, EA app oraz FIFA 23 do wyjątków w ustawieniach antywirusa.
- Jeśli problem nie ustąpi odinstaluj EA app i upewnij się, że nie ma żadnych pozostałości po aplikacji.
2 years ago
@EA_Kalina wciąż nic, dzięki mimo wszystko za chęci. Przeinstalowałem gierki i obie aplikacje wykonując wszystkie kroki które opisałaś + kroki @kreatora
Może to szczegół nic nieznaczący, ale w menadżerze zadań(zakładka Pamięć w szczegółach) widać, że proces Fifa się włącza. Znika przy wartości 511.000, 520.000 - tak mniej więcej. Sprawdziłem też rozwiązania z angielskiej części answers.ea.com i to również nie zadziałało.
Może to szczegół nic nieznaczący, ale w menadżerze zadań(zakładka Pamięć w szczegółach) widać, że proces Fifa się włącza. Znika przy wartości 511.000, 520.000 - tak mniej więcej. Sprawdziłem też rozwiązania z angielskiej części answers.ea.com i to również nie zadziałało.
- 2 years ago
Ktoś coś? To naprawdę wkurwiające, żeby nie można było zagrać w grę, nie darmową to już swoją drogą.
- EA_Kuba2 years ago
Community Manager
Hej @Loadinger0X
Daj nam znać czy nadal potrzebujesz pomocy.
- 2 years ago
Sprawdzę rozwiązanie jak tylko wrócę do kraju.
About EA app Problemy techniczne i błędy
Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,377 PostsLatest Activity: 3 hours ago
Recent Discussions
- 3 hours ago
- 19 hours ago
Problem / steam
Solved19 hours ago- 20 hours ago