filipoo0841Newcomer3 days agoFut champions scamZabraliście mi 2 wygrane mecze w fc po wygranym i zakończonym meczu był jakiś problem i zostałem przeniesiony do menu głównego
Featured PlacesEA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 5 hours ago1,851 Posts
EA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 5 hours ago1,851 Posts
Recent DiscussionsWywalanie do pulpitu w losowym momencie Witam graczy. Mam problem z nagłym i nie regularnym wyrzucaniem z gry do pulpitu. Czasami jets do po 10min czasami po 2 godzinach. W momencie kiedy gra ma się zcrashowac ekran jest zamrożony na parę ...PC ea FC 27 liga weekendowa - enemy cheat? Ścięło po wejściu w mecz, po około minucie się gra wyłączyła i wywaliło na pulpit, zaliczyło mi porażkę… Nie mogę dodać filmiku jako załącznika na waszej stronie, zamieściłem go zatem na YouTube. ...Nie wpuszczacie mnie na serwery od 6 dni Dzień dobry, piszę po raz kolejny w sprawie problemu z EA SPORTS FC 27 na PC. Jest to już moja trzecia próba uzyskania konkretnej pomocy i szczerze mówiąc, jestem już bardzo sfrustrowany całą syt...problem z logowaniem Nie pamiętam hasła do konta ani nie mam dostepu do emaila na którym jest zarejestrowane konto ea, nie wiem co mam zrobić żeby odzyskać swoje konto Fut champions scam Zabraliście mi 2 wygrane mecze w fc po wygranym i zakończonym meczu był jakiś problem i zostałem przeniesiony do menu głównego