SoloKamanBF6Seasoned Novice3 months agoGra Bf6 kupiona na aplikacji EA Witam posiadam zakupiona grę . Lecz pokazuje że mam na kupować odpalając grę i że mam nie zainstalowana zawartość. Wszystko pobrane. Co mam zrobić ? IMG-20251010-WA0064.jpeg1.6 MB17601118536077182185039785607485.jpg3.7 MB
Featured PlacesEA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 9 hours ago1,625 Posts
EA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 9 hours ago1,625 Posts
Recent DiscussionsNadmierne cenzurowanie wiadomości na czacie EA w rozmowach między znajomymi Witam, od kilku dni posiadam problem braku możliwości przeprowadzenia normalnej rozmowy tekstowej przez czat EA. Cenzuruje mi praktycznie wszystkie wiadomości, które są poprawne z etyką EA, nie zawie...brak dostępu do maila Cześć, mam konto EA od bardzo długiego czasu i nigdy nie było problemu, pamietam swój ID i hasło, natomiast nie pamietam maila. Na początku tego roku wystąpił taki problem, ze kazano mi potwierdzić s...BF6 wyłącza się po aktualizacji na win 11. Cześć, Gra zaczyna się ładować ale pojawia się czarny ekran i wyłącza się po chwili. Brak jakiegokolwiek komunikatu o błędzie, wszystko aktualne. Zapora zamieniona i dołączam plik txt Dxdiag. ...Launcher EA App nie odpowiada Po właczeniu EA App Installer pojawia się czarny ekran, a po kliknięciu, ten komunikat. Czy wie ktoś jak to naprawić? Fifa 25 i 26 Witam dwa dni temu kupiłem konsole Lenowo Legion Go S. Po zainstalowaniu gry najpierw fify 25 nie udało mi się jej uruchomić wiec sprubowałem fife 26 zainstalować i tu znowu ten sam problem .Lenowo m...