Forum Discussion

EA_Kalina's avatar
EA_Kalina
Icon for Community Manager rankCommunity Manager
5 months ago

Jak sprawdzić wymagania sprzętowe?

Częstymi problemami podczas uruchamiania gry są różnego rodzaju błędy, pojawianie się czarnego ekranu, awarie lub problemy z wydajnością. Dlatego zapoznaj się z minimalnymi wymaganiami gry, aby upewnić się, że Twój sprzęt jest odpowiedni dla gry.

- Sprawdź swój PC

- Sprawdź swój Mac

Sprawdź wymagania dla poszczególnych gier:

- Apex Legends

- The Sims 4

- FC™ 25

- Battlefield 2042

- Dragon Age: Straż Zasłony

- F1® 24

2 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    5 months ago

Jak mogę się dowiedzieć, czy mój komputer PC spełnia wymagania?

1. Kliknij prawym przyciskiem myszy folder Ten komputer i wybierz opcję Właściwości.
      • Uwaga: Jeśli posiadasz Windows 10, możesz wyszukać folder Ten komputer, a następnie kliknąć go PPM.
    2. Pojawi się okienko z informacją o procesorze, pamięci RAM i systemie operacyjnym. Otwórz Menedżer urządzeń.
    3. Kliknij ikonę > obok menu Karty graficzne. Powinny wyświetlić się informacje o karcie graficznej.
      • Uwaga:  Znajdziesz tam nazwę jednej lub dwóch kart, w zależności od tego, czy posiadasz dedykowaną kartę graficzną, czy nie.

Podobne informacje o systemie możesz także znaleźć w raporcie Dxdiag.

EA nie jest właścicielem i nie prowadzi strony „Can You RUN It” firmy System Requirements Lab. EA nie może w żaden sposób modyfikować tej strony ani używanego przez nią systemu. Użytkownik korzysta ze strony na własną odpowiedzialność.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    5 months ago

Jak mogę się dowiedzieć, czy mój Mac spełnia wymagania?

Z menu Apple w rogu ekranu wybierz polecenie Ten Mac. Następnie w wyświetlonych informacjach znajdź numer seryjny.

INFORMACJE O SYSTEMIE:

1. Naciśnij klawisz Option na klawiaturze i przytrzymując go, wybierz kolejno menu Apple > Informacje o systemie z paska menu.

2. Na pasku bocznym wybierz opcję Sprzęt.

3. Nazwę modelu i numer seryjny znajdziesz po prawej stronie.

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,096 PostsLatest Activity: 4 months ago