Forum Discussion

Momo_Chiyodaa's avatar
Momo_Chiyodaa
Seasoned Newcomer
5 days ago

Mam fizyczna kopie gry ale nie mam dostepu do starego konta

W skrocie mam pudelko gry spore razem z kodem ale konto na ktore jest przypisane jest oznaczone jako nieaktywne i nie pamietam na jaki email zostalo to przypisane (gra zostala kupiona w 2009 wiec zakladam ze konto tez wtedy zostalo zalozone)

Dowiedzialem sie tez ze live chat support jest outsourcowany do roznych panstw i nie maja oni zbytnio dostepu do jakichs danych jak maile itp na ktore zostaly zalozone konta i ze oni tylko widza czy kod jest przypisany do konta i czy konto jest aktywne czy nie.

Czy jest mozliwe ze jakis polski pracownik EA mi pomoze? Podałbym kod gry na tickecie albo cos i by może udało się coś zrobić z tym kontem żebym odzyskał do niego dostęp.

Moge wyslac zdjecia czy filmiki opakowania i kodziku 

Nie napisalem ticketu na supporcie bo tak jak wspomnialem nie mam zbytnio wiary ze ktos mi pomoze ze wzgledu ze nie sa to pracownicy EA i maja ograniczone prawa.

2 Replies

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,438 PostsLatest Activity: 8 hours ago