Forum Discussion
1 Reply
- Pinatu26 days agoRising Novice
Cóż, z tego co pamiętam Medal of Honor Allied Assault miał zabezpieczenie SafeDisk. A Microsoft w Windows 10 jako opcję bezpieczeństwa systemu zaimplementował blokowanie gier korzystających z SafeDisk przez co wiele gier przestało się uruchamiać właśnie przez ten fakt. Niby wtedy działał jeszcze Multiplayer ale Singleplayer już nie, lecz nigdy tego nie sprawdzałem. Oczywiście dziś multi już nie działa w tej grze. Nie twierdzę że u Ciebie gra nie chce się uruchomić właśnie z tego powodu bo stare gry były uczulone również choćby na sterowniki np. kart graficznych i na zbyt nowych nie chciały działać, a że do nowoczesnych kart niema starych sterowników to wiele starszych gier przez postęp technologiczny poprostu przestaje działać. Ja dla takich gier mam retro komputer bo od czasu premiery Windows 10 coraz częściej pojawiają się problemy. Zawsze można spróbować kupić grę na GOG-u bo tam starają się unowocześniać stare tytuły by działały na nowych komputerach, ale nie znając prawdziwego powodu dlaczego nie chce u Ciebie działać nie można mieć pewności że gra z GOG będzie działała. Gra tam w tej chwili kosztuje niecałe 20 zł więc może warto zaryzykować.
About EA app Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
- 2 days ago