need for speed unbound i EA nie działa
witajcie posiadam problem z ową grą nie wiem czemu tak się dzieje ale problem jest następujący kiedy gram w story mod wszystko działa normalnie mogę kupować samochody przerabiać je a także nakładać winyle bez problemu ale kiedy tylko wchodzę w online zaledwie po jednym wyścigu wszystko się blokuje nie mam możliwości kupowania samochodów oraz ich przerabiania a także nakładania winyli wyświetla się jedynie komunikat "zakup nie udany" z początku myślałem że to problem z połączeniem z EA ale połączenie było stałe nie rozumiąc problemu zresetowałem aplikacje odinstalowałem i zainstalowałem gre jeszcze raz odłączałem i podłączałem się do sieci ale problem nadal występuje zgłosiłem problem do support ale nie sądzę że go naprawią ktoś mógł by mi pomóc?
Hej magic9236
Dzięki za opis. To mi wygląda na problem z synchronizacją danych online.
- U innych graczy w podobnych sytuacjach najczęściej pomagało „odświeżenie” profilu online. Spróbuj wejść do online, rozegrać wyścig i po jego zakończeniu wyjść całkowicie do menu głównego gry, a potem wrócić do trybu online jeszcze raz.
- Druga rzecz to zmiana garażu lub auta przed wejściem w kolejny wyścig - część graczy pisała, że to odblokowuje opcje zakupów.
- Warto też sprawdzić, czy problem pojawia się zawsze po pierwszym wyścigu, czy tylko w konkretnych lobby - to może wskazywać na błąd sesji.
- Na koniec zrób pełne odświeżenie: zamknij grę, uruchom ponownie platformę i zrestartuj router.
Jeśli dalej masz komunikat „zakup nieudany”, daj znać czy dotyczy wszystkich rzeczy (auta, winyle), czy tylko konkretnych.