Forum Discussion

ArAGoGx6's avatar
ArAGoGx6
Rising Novice
29 days ago

Nie mogę uruchomić gry

Witam mam EA Play Pro i chcę pograć w They Are Billions. Grałem już kiedyś chcę sobie odświeżyć doświadczenia i nie mogę uruchomić gry. Nic nie wyskakuje po prostu po kliknięciu graj klient EA znika a po sekundzie może dwóch pojawia się z powrotem a gra się nie uruchamia bez żadnego pop upu. Za pierwszym razem wyskoczyło czy chcę uruchomić zapis z chmury czy dysku i wybrałem dysk. Re instalowałem gre, uruchamiałem klienta EA jako administrator i klikałem naprawienie gry nic nie pomogło

2 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    28 days ago

Hej ArAGoGx6​ 

Dzięki za Twoje zgłoszenie. 

Sprawdź proszę czy problem uda się rozwiązać poprzez sprowadzenie gry do domyślnych ustawień. Zrobisz to poprzez zmianę nazwy folderu gry, który znajduje się w folderze Dokumenty. 

Spowoduje to również zresetowanie progresu w grze. Jeśli grę uda się uruchomić i na Twoim komputerze znajdują się lokalnie zapisane stany gry (w folderze o zmienionej nazwie) będzie go można przywrócić po przeniesieniu ich do nowo utworzonego folderu, 

• ArAGoGx6's avatar
    ArAGoGx6
    Rising Novice
    28 days ago

Nic to nie zmienia, po próbie uruchomienia gry mam 2 foldery dokumentów jeden ze zmienioną nazwą drugi nowo powstały - obydwa mają te same pliki w folderze saves czyli nic się nie resetuje

Featured Places

Node avatar for EA app Problemy techniczne i błędy

EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 2 hours ago
1,613 Posts