maciej1985xxSeasoned Newcomer2 months agoNie ta wersja Battlefield 6Witam. Zakupiłem BF6 Phantom a otrzymałem standard??
Featured PlacesEA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 3 days ago1,592 Posts
EA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 3 days ago1,592 Posts
Recent DiscussionsBattlefield 6 znika z zainstalowanych gier Hej, jakiś czas temu dwukrotnie zdarzył mi się błąd ze znikającym Battlefield 6. Załączam screeny przed restartem apki i po restarcie, gra już się wtedy pojawiła w bocznym pasku. Miałem długo włąc...Stare konto PSN powiązane z EA Hej, moje stare konto PSN ciągle jest powiązane z moim kontem EA, gdy usunąłem powiązanie dalej wyświetla mi komunikat, że mam powiązane ze starym kontem (tym na screenie). Chciałbym połączyć moje ...Brak zakupionych dodatków do the Sims 4 Miałam masę kupionych dodatków do tej gry. Jeszcze w styczniu tego roku je instalowałam. Chciałam dzisiaj sobie pograć i nie miałam w swojej bibliotece ani podstawy the Sims 4 ani dodatków. Są one na...Mniej niż 10 fpsów w drugiej połowie lub nawet na początku meczu... Teraz to już jest przesada... chce zagrać squad battles nabić punkty i zrobić zadania i nie mogę, bo mimo tego, że prowadzę w pierwszej połowie, to raptem magicznie jest przerwa i już widzę, że się z...Brak gier w mojej bibliotece Na moim koncie nie ma żadnych gier, mimo że posiadałem tutaj wszystkie części wiedźmina czy bf4. Ten błąd wystąpuje zresztą już po raz kolejny co mnie wyjątkowo sfrustrowało w tym momencie. Czy za ka...