Forum Discussion
Kroki, które podałeś zrobiłem już z tego konta z którego pisze. Jest to sprawa nr #233788028. Czy rozumiem, że mam zrobić to jeszcze raz ale jako "Gość" ?
Ludzie.. to jest jakiś bardzo słaby żart.. Odbyłem dwie kolejne rozmowy na czacie, które nadal niczego nie wnoszą w temacie. Mam konto z dopisanymi grami za kilka tysięcy PLN i nie mogę go używać bo EA uznało, że jestem nieaktywny i mi je wyłączyło. W pierwszej rozmowie zostałem poproszony o podanie numeru IP. Pomijam fakt, że nie mieszkam już w miejscu gdzie wiele lat temu się logowałem, a tamto IP było zmienne. Ponieważ byłem poza domem z rozmowy nic nie wyniknęło. Wróciłem do domu napisałem raz jeszcze, ale tym raz dostałem informację, że dlatego, że konto jest wyłączone oni nie przywrócą mi dostępu do mojego konta. Zaproponowali mi odłączenie powiązanych kont mimo, że takich nie mam. Potem napisałem, że mogę się zautoryzować swoim IP domowym oraz kilkunastoma kluczami z gier pudełkowych jakie fizycznie mam i są dopisane do konta. Dostałem odpowiedź, że IP pomaga na aktywne konta, a moje jest wyłączone z powodu braku mojej aktywności. Wobec tego zapytałem, czemu poprzedni konsultant prosił mnie o IP skoro mam nieaktywne konto? Odpowiedź "Nie wiem czemu o to pytał".... Serio? To są jakieś żarty ? Z powodu braku logowania EA wyłącza sobie moje konto z biblioteką gier i z niewiadomych przyczyn nie chce mi go włączyć, "Bo tak", a odpowiedź konsultanta to "Nie wszystko jest w moich rękach" .. To się do prasy nadaje i UOKiK-u.. 🤣