Forum Discussion

BoNEZ_2137's avatar
BoNEZ_2137
Rising Newcomer
1 day ago

Odzyskanie konta EA,po latach nieużywania

Witam,

Chciałbym spróbować odzyskać konto ea,którego nie używałem ok 8 lat,natomiast jedyne dane jakie pamiętam to adres e-mail,do którego nie mam już dostępu,nie pamiętam natomiast hasła i ea id.

Jedyne co mogę zaproponować na potwierdzenie,że ja to ja czyli właściciel tego konta to klucze do gier jakie znajdują się na tym koncie,czy dowód zakupu w postaci paragonu,lub poświadczenie jakimś dowodem osobistym.

Konto te zakładałem naprawde bardzo dawno temu prawdopodobnie w roku 2013,kiedy jeszcze byłem dzieckiem i nie pamiętam jakie bzdury napisałem w danych osobistych przez co właśnie mam problem o weryfikację konta.

Rozmowy z czatem na żywo nie dają,żadnych skutków,słabo im tłumaczy sam translator,a informacje jakie im podaje nie zgadzają się,próbowałem ok.6 razy rozmawiać z nimi,lecz bez skutków.

Prosiłbym o pomoc jeśli jest ona możliwa

1 Reply

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    11 hours ago

Dzięki za Twoje zgłoszenie.

Rozumiem, jak frustrująca może być sytuacja, w której próbujesz odzyskać dostęp do konta po tak długim czasie, zwłaszcza bez dostępu do przypisanego adresu e-mail. Postaram się wyjaśnić, jakie masz obecnie możliwości.

Niestety, poprzez forum nie mamy możliwości pomocy w sprawach związanych z dostępem do konta ani weryfikacją własności. Takie kwestie mogą być rozwiązane wyłącznie podczas kontaktu na żywo z naszym wsparciem.

Zanim ponownie się z nimi skontaktujesz, warto spróbować kilku rzeczy:

• Sprawdź, czy możesz odzyskać dostęp do starego adresu e-mail (np. przez opcję odzyskiwania konta u dostawcy poczty),
    • Jeśli konto e-mail było długo nieaktywne, spróbuj sprawdzić, czy istnieje możliwość jego ponownej rejestracji.

Jeśli to się nie uda, konieczny będzie ponowny kontakt z pomocą techniczną i przejście procesu weryfikacji. Wiem, że może to być uciążliwe, ale jest to niezbędne, aby upewnić się, że konto trafia do jego prawowitego właściciela.

Warto też podczas rozmowy jasno zaznaczyć, jakie informacje jesteś w stanie podać (np. klucze do gier, dowody zakupu) — mogą one pomóc w procesie weryfikacji.

Trzymam kciuki, żeby udało się odzyskać dostęp do konta.

Featured Places

Node avatar for EA app Problemy techniczne i błędy

EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 11 hours ago
1,732 Posts