Forum Discussion

callawayxd's avatar
2 years ago
Solved

Po pobraniu EA FC aplikacja nie widzi tego, nie ma opcji graj tylko pobierz.

Witam, zakupiłem dostęp wczoraj pobrałem gre i posiedziałem pogralem wszystko okej. Wstaję dzisiaj chce włączyć grę i zamiast tego widzę pobierz. Próbowałem chyba wszystkiego, nawet usunąłem ją i ponownie zainstalowałem mimo ze trwało to 10h a po zakonczeniu gra zaczeła się pobierać na nowo. Caly czas widzę tylko że mogę pobrać.

3 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @callawayxd 

Dzięki za Twoje zgłoszenie. 

Sprawdź proszę czy problem będzie pojawiał się jeśli zainstalujesz grę w domyślnej lokalizacji. 

• Mam coś podobnego.

Grałem w FC24 w ramach PlayPro (nadal jest aktywny). 

Chciałem dziś odpalić FC24, wywaliło mi błąd antycheata, później pokazał się komunikat w EA APP, że ktoś zainstalował grę na innym koncie, i że to on jest jej właścicielem gry. FC jest widoczne z bibliotece, ale tak jakby nie było zainstalowane. Przy próbie instalacji, następuje przygotowanie i obliczanie czas do pobrania 42GB, następnie pobiera ok. 617MB, zapętla się ta czynność i wyskakuje komunikat: "Coś poszło nie tak"

Ikona gry zniknęła, aplikacji w folderze też niema, ale w panelu sterowania Windows, widnieje, że gra jest zainstalowana. 

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,223 PostsLatest Activity: 9 hours ago