pobrało mi pieniądze z konta
Cześć. zabrało mi z konta 59.90 z mojej karty i nie wiem co się stało, jakiś czas temu mój kolega chciał kupić sobie na miesiąc subskrypcje ale jego karta nie działała więc poprosił mnie czy może użyć mojej podał mi pasy i zalogowałem się na konto i kupiłem mu subskrypcje na miesiąc po czym w ustawieniach wyłączyłem odnawianie co miesiąc i usunąłem moją kartę żeby mi już więcej nie pobierało po czym dzisiaj patrzę na konto i mam zakup za 59,90 na ELECTRONIC ARTS help.ea.com CH na moim mailu nic się nie pojawiło wiec pomyślałem ze może u kolegi a kolega ostatnio na maila dostał 11 listopada od ea że żeby odnowić subskrypcje to musi zaktualizować sposób płatności. nie wiem co robic nie chce zeby już mi pobierało oraz chce moje 60zł z powrotem na moją kartę. możecie jakoś pomóc?
CM EDIT - usunęłam załącznik, ponieważ zawierał informacje dotyczące płatności
Hej @gse135
Sprawdźcie oboje czy na waszych kontach widoczne jest zrealizowane zamówienie na EA Play - aby to zrobić sprawdźcie historię zamówień.
- Dołączam link, który wyjaśnia statusy zamówień.
Mając potwierdzenie dotyczące zamówienia, czyli numer transakcji, właściciel konta powinien jak najszybciej skontaktować się z nami poprzez czat.
Zwróć uwagę, że abonamenty EA Play nie podlegają zwrotowi. Istnieją pewne odstępstwa, które pozwalają nam przyjąć zwrot pod określonymi warunkami.
Ważne jest jednak to, byś miał pewność, że w kolejnym okresie rozliczeniowym, twoja karta nie była obciążona kwotą 59.90.