Forum Discussion

Grim92PL's avatar
Grim92PL
Seasoned Newcomer
1 month ago

Problem po zakupie klawiatury.

Witam. 

Po zakupie nowej klawiatury firmy Razer , dokładnie deathstalker v2 pro nie mogę grać w bf5.

Gra freezuje po 3 minutach spędzonych w tytule.

Z tego co udało mi się ustalić to program javelin może być problemem.

Wyłączyłem jakiekolwiek funkcje dodatkowe w oprogramowaniu synaps od razera ale to nie pomogło.

Raz wystąpił komunikat o tym że javelin wykrył oprogramowanie itd. i tak wpadłem na pomysł że może wystąpił konflikt z softem klawy.

Pytanie tylko co dalej mogę z tym zrobić.

6 Replies

• Odinstaluj oprogramowanie do sprzętu Razer (jest dosyć inwazyjne, co może być wykryte przez system jako oszukiwanie), to on powoduje w większości przypadków problemy ze wszystkim - już nie raz to przerabiałem.

• Grim92PL's avatar
    Grim92PL
    Seasoned Newcomer
    27 days ago

Problem jest taki że oprogramowanie usunąłem i problem występuje nadal.

To pierwsza rzecz na jaką wpadłem , żeby wywalić soft Razera xD 

Wydaje mi się że bez formatu nic więcej nie wskóram.

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    27 days ago

Hej Grim92PL​ 

Istnieje możliwość, że na Twoim komputerze pozostają nadal "resztki" tej aplikacji jeśli została ona odinstalowana poprzez sam deinstalator aplikacji. Możesz spróbować wyczyścićpozostałości po tej aplikacji za pomocą darmowej aplikacji do usuwania programów np. Revo Uninstaller (lub innej przez Ciebie preferowanej). 

Sprawdź również dziennik zdarzeń Windows - tam powinieneś znaleźć bezpośrednią informację na temat przyczyny zamknięcia gry. 

• GWkokon's avatar
    GWkokon
    Seasoned Newcomer
    24 days ago

Czy powód wyłączanie się aplikacji może być spowodowany aplikacją od logitecha do myszy? Po zainstalowaniu wszystko było ok ale od dwóch dni aplikacja jak i BF6 po paru minutach wyłączają się bez podania przyczyny i nie ma żadnego błędu

Featured Places

Node avatar for EA app Problemy techniczne i błędy

EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 1 hour ago
1,642 Posts