Forum Discussion

mrozio890's avatar
mrozio890
Newcomer
11 hours ago

Problem z internetem

Witam mam problem z połączeniem internetu co w tej sytuacji mam zrobić żeby się poprawiło 

2 Replies

• Wytłumacz dokładniej czy nie możesz połączyć się z internetem w grze czy nie możesz wogole włączyć

• OFFik's avatar
    OFFik
    Seasoned Veteran
    6 hours ago

W pierwszej kolejności musisz nauczyć się opisywać problemy techniczne. Myślę, że chatgpt może pomóc w opisaniu tego problemu a nawet trochę w jego rozwiązaniu.

Polecam jednak spróbować opisać to samodzielnie. Podaj informacje co się dzieje, jaki masz internet (dostawca, prędkość, typ np. światłowód, radiowy itd.), pokaż screenshoty jeśli wyskakuje Ci jakiś komunikat w grze/EA App lub ikonki podczas grania.

Jeśli łączysz się po WiFi, spróbuj po kablu i zobaczy czy błąd nadal występuje. Możesz też zmienić router, ogólnie można sobie gdybać i sugerować różne rozwiązania, ale jak nie powiesz co się faktycznie dzieje to nikt się sam nie domyśli.

Featured Places

Node avatar for EA app Problemy techniczne i błędy

EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 3 hours ago
1,843 Posts