ProKijekNewcomer1 month agoProblem z karnetemMam taki problem że od początku nowego sezonu nie widzę wogóle karnetu również nie wyświetla ile mam aktualnego sp ani go nie dostaje image.jpg2.5 MBimage.jpg1.8 MB
Featured PlacesEA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 2 hours ago1,722 Posts
EA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 2 hours ago1,722 Posts
Recent DiscussionsProszę o pomoc Na koncie mojej córki w EA nie może się zalogować ponieważ jest potrzebny 6 cyfrowy kod , który jest wysyłany na adres email. Niestety nie przychodzi ten kod na podany adres email. Nie wiem dlaczego ...Po aktualizacji EA się nie włącza. Po ostatniej aktualizacji aplikacja EA nie chciała się włączyć. Odinstalowałem i próbowałem zainstalować na nowo, ale EA napotyka błąd. Kod błędu INST-21-25005 Proszę o pomoc. Pozdrawiam Rynek transferowy Witam od dłuższego czasu nie umiem kompletnie kupować ani sprzedawać karty na rynku transferowym rynek transferowy był odblokowany dzieje się to od ponad miesiąca lub dłużej i nie umiem nic z tym zro...Twój przewodnik do korzystania z EA App 📘⚙️🔎 Pierwszy raz korzystasz z EA app i chcesz dowiedzieć się więcej na temat tego, jak korzystać z aplikacji? Borykasz się z problemami z działaniem aplikacji? Nie możesz jej uruchomić po aktual...Brak możliwości pobrania dodatków do The Sims 4 po połączeniu konta ze Steam Witam! Tak jak w tytule posiadałam konto w EA i miałam tam parę dodatków oraz podstawkę The Sims 4. (posiadałam również jej bezpłatną wersję na STEAM-ie) Chciałam kupić kolejny dodatek przez STEAM ...