ProKijekNewcomer6 months agoProblem z karnetemMam taki problem że od początku nowego sezonu nie widzę wogóle karnetu również nie wyświetla ile mam aktualnego sp ani go nie dostaje image.jpg2.5 MBimage.jpg1.8 MB
Featured PlacesEA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 13 hours ago1,816 Posts
EA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 13 hours ago1,816 Posts
Recent DiscussionsProblem z dodatkową zawartością Dzień dobry, zakupiłam dodatkową zawartość do The Sims 3 przez EA APP, a mianowicie Roaring Highs - Złota Edycja, po dostaniu na maila kluczu produktu i chęcią wykorzystania go na stronei sims 3 dost...Problem z kodem The Sims 3 Po zmroku Dzień dobry, Mam problem z dwoma dodatkami. Pierwszy z nich to Po Zmroku. Mam do niego oryginalny kod seryjny i wpisuje go w aplikacji EA app, ale pisze mi, że jest nieprawidłowy - kod mam z pudełk...Sims 4 update czemu jak chce zaaktualizowac simsy 4 to pobiera sie 4 rodziny i dalej ładuje sie wolno jak na komputerze nic nie mam tylko simsy usuniecie nic nie daje i daje czekam az to sie pobierze i dalej tak j...Problem z Ładowaniem EA APP Mam problem, gdy włączam aplikacje EA nie ładuje się i jest granatowy ekran. Czasami działało zamknięcie aplikacji, albo wyłączenie i ponowne uruchomienie komputera, by naprawiło się. Teraz nic nie p...Mam niezły problem po ataku hackerskim. Sytuacja wygląda tak że rok temu miałem włam na swoje konto EA ale udało mi się je odzyskać lecz po jakimś czasie dostałem całkowitego bana na konto z powodu "Nadużywanie systemów" jak oni pięknie to...