ProKijekNewcomer1 month agoProblem z karnetemMam taki problem że od początku nowego sezonu nie widzę wogóle karnetu również nie wyświetla ile mam aktualnego sp ani go nie dostaje image.jpg2.5 MBimage.jpg1.8 MB
Featured PlacesEA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 1 hour ago1,715 Posts
EA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 1 hour ago1,715 Posts
Recent DiscussionsProszę o pomoc Na koncie mojej córki w EA nie może się zalogować ponieważ jest potrzebny 6 cyfrowy kod , który jest wysyłany na adres email. Niestety nie przychodzi ten kod na podany adres email. Nie wiem dlaczego ...Przeniesienie zainstalowanej gry z płyty na EA Cześć! Wiele lat temu zainstalowałam The Sims 3 wraz z dodatkami poprzez płyty. Ostatnio naszło mnie na zakup dodatku do gry, jednak sprzedawane są już tylko klucze cyfrowe. Zastanawiam się, czy mogę...ea app połaczenie nieudane po odpaleniu aplikacji mam polaczenie nieudane przez co nie moge grac w takie gry jak np apex restart komputera nie pomaga tak samo jak restart aplikacji blad wyskakuje juz od dobrych kilku dni The Sims 4 - Licencja na grę jest nieprawidłowa Cześć, mam problem dotyczący licencji do The Sims 4 (poniżej załączony ss). Pół roku temu miałam problem by jakkolwiek zainstalować simsy, ponieważ kółko ładowania kręciło się wiekami i po licznych ...Kod błędu: EC:10000 Od południa nie mogę zalogować się na swoje konto EA w aplikacji na komputerze. Kiedy próbuje wejść na konto EA pojawia mi się komunikat: "Logowanie nie powiodło się. Wystąpił problem z twoim kontem...