ProKijekNewcomer4 months agoProblem z karnetemMam taki problem że od początku nowego sezonu nie widzę wogóle karnetu również nie wyświetla ile mam aktualnego sp ani go nie dostaje image.jpg2.5 MBimage.jpg1.8 MB
Featured PlacesEA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 1 day ago1,778 Posts
EA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 1 day ago1,778 Posts
Recent DiscussionsBrakujące dodatki Cześć brakuje mi dwóch dodatków które były kupione w 2019 w formie płyty i wpisałam kod grałam lecz w tamtym roku zalogowałam się na nowego laptopa i ich już nie ma a chce je odzyskać . bład ze zwrotem gry ea sports fc 26 chce zwrocic gre mam przegrane 2 h 13m kupilem ja jakoss 5h temu i nie wyswietla mi sssie jak chce zrobic zwrot w grach ktore sie kwalifikują do zwrotu. bład ze zwrotem gry ea sports fc 26 chce zwrocic gre mam przegrane 2 h 13m kupilem ja jakoss 5h temu i nie wyswietla mi sssie jak chce zrobic zwrot w grach ktore sie kwalifikują do zwrotu. Problem z aplikacją EA AP poważny Mam bardzo powazny problem z aplikacja ea jak chce ją włączyc to na sekundy pojawia sie ten ekran z logowaniem i znika i nic potem poprostu nic próbowałem wielu sposobów na naprawe tego ale nie posku...Nie masz do tego dostępu Pobrałem FIFA 16 od kolegi z chomikuj.pl. Postępowałem zgodnie z instrukcją. Później był komunikat że musze pobrać Origin(którego nie ma). Pobrałem EA App i po włączeniu gry pojawia się taki komunika...