Forum Discussion
Czy mogę jeszcze potwierdzić jaki program antywirusowy masz zainstalowany w systemie?
Ręcznie sprawdź aktualizacje aplikacji EA, uruchamiając program EA app Updater: C:\Program Files\Electronic Arts\EA Desktop\EAUpdater.exe
Napraw uszkodzone lub brakujące pliki systemowe
Ponownie wyczyść pamięć podręczną aplikacji EA.
program antywirusowy to avast i microsoft defender.
gdy chce sprawdzić aktualizacje to wchodze na EA app Updater i pisze EA jest już aktualna i nie mogę tam nic wpisać,naprawiłem pliki i wyczyściłem pamięć.
- EA_Kuba2 years ago
Community Manager
Hej @Wikaja123
Dzięki za wykonanie dotychczasowych kroków.
Analizując ten wątek zauważyłem, że komunikat wskazuje na pojawienie się problemu przy końcu instalacji gry. Problem ten może być związany z instalacją aktualizacji VC++ i/lub DirectX. Gra wykorzystuje starsze biblioteki i DirectX, dlatego spróbujemy je zainstalować manualnie.
Jeśli przy ostatniej instalacji utworzył się folder z grą znajdziesz w nim odpowiednie instalatory.
Dla DirectX:
(domyślna lokalizacja instalacji gry)\Farming Simulator 19\__Installer\directx\redist\DXSETUP.exe
Dla Visual C++:
(domyślna lokalizacja instalacji gry)\Farming Simulator 19\__Installer\vc
(tutaj znajdziesz pod foldery z odpowiednimi aktualizacjami np. vc2015, tutaj otwórz folder redist w każdym pod folderze i uruchom jako administrator vc_redist.x86 oraz vc_redist.x64.
Jeśli folder instalacyjny z grą się nie utworzył poniżej znajdziesz linki do strony Microsoft z której pobierz i zainstaluj odpowiednie aktualizacje:
Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2015
https://www.microsoft.com/pl-PL/download/details.aspx?id=48145
Instalator internetowy pakietów DirectX End-User Runtime
https://www.microsoft.com/pl-PL/download/details.aspx?id=35
Po zainstalowaniu spróbuj naprawić/zaktualizować grę, lub pobierz ją ponownie.
- 2 years ago
Cześć otworzył mi się folder z grą, ale nie wiem dokładnie czego mam szukać mógłbyć dokładniej wyjaśnić .
- EA_Kuba2 years ago
Community Manager
Hej @Wikaja123
Otwórz folder __Installer, w nim znajdziesz (między innymi) foldery vc oraz directx, w nich z kolei znajdziesz instlatory aktualizacji o których wspomniałem wyżej. Zainstaluj wszystkie wybierając opcję "uruchom jako administrator".
About EA app Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
- 2 hours ago
- 7 hours ago
- 2 days ago