Forum Discussion
Hej Pinatu
Być może jest to jedynie błąd graficzny, ale najważniejsze pytanie brzmi: czy możesz uruchomić swoje gry, czy tez wyświetlają się jako usunięte lub niedostępne?🤔
- Pinatu5 months agoRising Novice
Hej. Przyznaję że nigdy nie sprawdzałem gdyż te gry "znikają" losowo. Raz po zalogowaniu brakuje np. Mass Effect Legendary Edition, po kolejnym logowaniu już jest a np. zniknął Crysis i tak dalej, zupełnie bez jakiegoś planu. Raz brakuje jednej a raz kilku czy nawet połowy gier, a po kolejnym logowaniu już jest inaczej. Jednak o ile kojarzę to i tak gry zainstalowane pojawiają się powyżej w oknie gier zainstalowanych a te znikające są poniżej w grupie gier posiadanych lecz nie zainstalowanych... I te na górze (zainstalowane) zawsze są wyświetlane i działają (choć oczywiście uruchamiam skrótem na pulpicie) a problemem jest ta dolna sekcja w bibliotece gier. Początkowo na to nie zwróciłem uwagi aż do dnia gdy po zalogowaniu się i wejściu do biblioteki zobaczyłem że mam 19 gier, co nie było nawet połową moich gier. Przestraszyłem się wtedy że gry mi zniknęły (EA usunęło czy coś) albo że ktoś się mi na konto włamał, lecz po wylogowaniu i ponownym zalogowaniu gier już było więcej, choć nadal nie wszystkie. Kolejnego dnia gdy się zalogowałem gry były wszystkie, by później znów zacząć znikać... I tak w kółko już od jakiegoś dłuższego czasu. Pozdrawiam.
- Pinatu5 months agoRising Novice
Witam jeszcze raz. Otóż dziś po zalogowaniu na mojej liście gier brakowało Mass Effect 1 oraz Mass Effect 2. Niestety akurat nie mam ich zainstalowanych więc nie wiem czy by się uruchomiły w tej sytuacji, ale z ciekawości wpisałem ich nazwy i wyświetliły mi się w sklepie, niestety bez dopisku "W Bibliotece" i nie było możliwości ich pobrania i zainstalowania bo aplikacja uważa że nie posiadam tych gier, mimo że je posiadam - mam nawet e-maile z potwierdzeniem i Waszym podziękowaniem za zakup: 07.01.2017 za Mass Effect 2 oraz 10.04.2020 za Mass Effect 1. Założę się że jak np. później się zaloguję albo jutro to te gry będą na liście a znikną inne... Więc jest to ewidentnie jakiś problem a nie tylko błąd graficzny...
About EA app Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
- 13 hours ago
- 16 hours ago
- 2 days ago
eafc25
Solved2 days ago