EA_KubaCommunity Manager2 years agoRe: Błąd podczas uruchamiana EA App.Hej @zehlici0uz Daj nam znać czy udało Ci się uporać z problemem, dzięki wskazówkom od @kreatora 🙂
Featured PlacesEA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 4 hours ago1,690 Posts
EA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 4 hours ago1,690 Posts
Recent DiscussionsDodatek Królewskie dziedzictwo Zakupiłam dodatek Królewskie dziedzictwo oraz go zainstalowałam. W opisie dodatku było, ze do 15.03 jest możliwość pobrania zestawu Królewskie skarby. Nie mogę pobrać zestawu, ponieważ nie wyświetla ...Problemy z The Sims 3 Posiadam zainstalowane na PC 8 dodatków do gry: Zwierzaki, Cztery pory roku, Studenckie życie, Zostań gwiazdą, Rajska wyspa, Po zmroku, Nie z tego świata, Skok w przyszłość (oraz oryginalne pudełka z...Aplikacja EA nie chce się włączyć Nie mogę wlaczyc aplikacji EA bo pojawia sie taki problem jak w zalaczniku tz. Nie znaleziono jakiegos punktu wejscia procedury. Dzisiaj wszystko działało ok a wieczorem juz nie dalo sie skorzystac z...Możliwość sterowania tylko jednym graczem Gdzie mam zgłosić oszustwo - podczas rozpoczęcia meczu mistrzostw mogłem sterować tylko jednym zawodnikiem - na liście graczy przeciwnika było kilku użytkowników Gra nie uruchamia się Proszę o weryfikację, czy były wprowadzane w nocy jakieś zmiany do The Sims 4. Mam ustawione automatyczne pobieranie aktualizacji. Gram na systemie Ubuntu, campatibility mam ustawione na Proton 10.0-...