Forum Discussion

Re: EA APP aplikacja twierdzi że jest zainstalowana ale tak nie jest

Niestety nie pomogło

1. To robiłem zanim napisałem łącznie z ręcznym usuwaniem wszystkich pozostałych plików.

2. UAC mam domyślnie ustawione na " Nie powiadamiaj nigdy" przestawienie na wyłączony również nic nie zmienia.

3. Pobrałem uruchamiania jako administrator również próbowałem

Robię wszystko co mogę niestety nic nie pomaga wykonywanie wszystkiego na nowych kontach również nie przynosi efektu cały czas

- origin odinstalowuję ręcznie lub przez instalator EA app

- EA app instaluje się bez problemu nie tworząc żadnych plików na dysku
- przy próbie uruchomienia otwiera folder Pobrane
- przy próbie naprawy wywala błąd

Niestety obawiam się że skończy się to tym że w momencie wyłączenia Origina utracę dostęp do gier.

Reinstalacja systemu nie wchodzi w grę gdyż nie ma gdzie przechować 10 TB plików.

1 Reply

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Hej @Ychiii 

Dzięki za odpowiedź, jednocześnie przykro mi że problem nadal występuje. 

Z opisu wygląda na to, że pozostałości po EA app zostały w rejestrze systemu. Sprawdź proszę czy problem będzie pojawiał się po wyczyszczeniu rejestru. Możesz w tym celu użyć np. programu CCleaner, lub dowolnego darmowego programu do instalowania "całkowitego" (np. Revo Unistaller). Wpisy w rejestrze możesz również usunąć samodzielnie, nie mniej wymaga to szczególnej ostrożności i jeśli nie czujesz się na siłach by wykonywać ten krok - skorzystaj z aplikacji. 

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,211 PostsLatest Activity: 6 hours ago