EA_KalinaCommunity Manager2 years agoRe: ea app@davi-reto Dzięki, że podzielałeś się z nami tymi krokami +XP.
Featured PlacesEA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 2 hours ago1,654 Posts
EA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 2 hours ago1,654 Posts
Recent DiscussionsWebb App Próbuje zalogować sie do Webb App od 2 godzin bezskutecznie ,wyskakuje Serwery Kont Ea Niedostępne Nfs Heat Kupiłem na Steamie NFS Heat około miesiąca temu. Zainstalowałem grę jakieś 3 tygodnie temu i dziś chciałem uruchomić ją po raz pierwszy. Uruchomiłem ją przez Steam i wyskoczyło okno EA App. Zacząłem ...Yamal Gdy wykonywalem sbc sophie wilson powienem dostac yamala ktory nie doszedl do mojego klubu Nie mam magazynu zawodnikow Czy ktos mial podobna sytuacje SBC o Yamala skład 86 Wykonałem SBC o Yamala, dostałem komunikat o tym, że go otrzymałem po czym nie pojawił mi się w klubie. Co mam zrobić? Przesyłam screen na dowód.