EA_KubaCommunity Manager1 year agoRe: jak napisać do ea supportDaj nam znać czy udało Ci się z nami skontaktować @Lisekqk2
Featured PlacesEA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 16 hours ago1,750 Posts
EA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 16 hours ago1,750 Posts
Recent DiscussionsProblem z pobraniem gry Mam Xbox Game Pass na PC, połączyłem konto EA z kontem Xbox i chciałem pobrać EA Sports FC 25. Problem w tym, że kiedy klikam „zainstaluj”, przenosi mnie do aplikacji EA app i tam mam tylko opcję kup...Jak mogę usunąć konto EA? Czy ktoś z supportu EA wreszcie wpadnie na pomysł umieszczenia "Zgłoszenia sprawy" w zakładce "Moje sprawy"? Dlaczego nie mam tam możliwości zgłoszenia ticketu chociażby jak we wspomnianej sprawie, t...Usuniecie powizanie konta stare ea ze stemem chciałbym sie dowiedziec jak mam odłonczyc strre konto ea dzie nic nie ma na nim od stema ma brak dostempu do tego konta połączenie konta EA chciałem odpalić battlefront 2 na steam i kazali mi się zalogować na bu*****@hotmail.com nigdy nie miałem takiego maila ani się na niego nie logowałem. Gdy próbuje użyć moje oryginalnego maila pokazu...Mam konto psn połączone z kontem EA które nie jest moje Mam konto psn które jest połączone z kontem EA które nie jest moje i ma dziwny e-mail nie znajomy,podczas rozmowy z czatem nie wiem czy to Hindus nie ogarnia czy poprostu bot ale nie rozumie jak mu t...