EA_KubaCommunity Manager2 years agoRe: Nie działa Zestaw The sims 4 RanczoHej @mvkda5 Daj nam znać czy udało Ci się rozwiązać problem 🙂
Featured PlacesEA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 6 hours ago1,666 Posts
EA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 6 hours ago1,666 Posts
Recent DiscussionsBrak zakupionej gry w bibliotece Dzień dobry, zakupiłam grę. Dostałam informacje z potwierdzona płatnością, ale pomimo upływu czasu, nie mam dostępnej gry w bibliotece. Czy jakoś można temu zaradzić? Problem z instalacją Czy ktoś tak już miał i wie może jak to rozwiązać? Jak chcę odinstalować z opcji aplikacji to się pokazuje, że aplikacja nie istnieje. Po kliknięciu naprawy i ponownym uruchomieniu laptopa nie dz...Fifa zawieszenie komputera Kupiłem nowy bardzo dobry komputer włączam fife i po paru minutach cały się zawiesza. Czy ktoś miał podobne sytuację? Jak tak to jak to rozwiązać? problem z pobraniem gry do biblioteki Dzień dobry otrzymany kod pozwala mi wybrać wersje językową gry a potem pokazuje że jest błędny Wieczne bójki z każdym i wszędzie Hej, od kilku dni wróciłam do grania w simsy 4. Ściągnęłam na Maca Ea app, ściągnęłam simsy, zainstalowałam, stworzyłam od zera simkę. Opis problemu: GDZIEKOLWIEK mój sims nie pójdzie, ktoś go odwi...