Forum Discussion

Re: powiązanie konta steam

Witam,

po dłuższej przerwie od gier EA postanowiłem zakupić grę FIFA 23 na steam. Przy próbie uruchomienia gry pojawia mi się jednak komunikat, że mój EMail jest powiązany z kontem Steam mojego taty (Johan) - a nie jest, nawet sprawdził u siebie.

Do tego po zalogowaniu na myaccount.ea.com po kliknięciu w połączenia pokazuje mi że NIE MAM połączonego konta steam i nie mogę odłączyć żadnego konta steam, a mimo to jak klikam w okienko "link" to znów pojawia mi się, że mojego konta EA nie mogę połączyć z nowym kontem steam, gdyż jest już połączone z kontem Steam.

Proszę o rozwiązanie tego problemu.

4 Replies

• Potwierdzam problem - dodam jedynie, że wcześniej syn miał powiązane swoje konto EA z moim kontem STEAM. Jednak rozłączyliśmy te konta i ja bez problemu połączyłem swoje konto STEAM ze swoim kontem EA, a on nadal nie może powiązać swoich kont i cały czas pokazuje jemu, że jego konto EA jest połączone z moim kontem STEAM.

Czy jest jakiś minimalny okres czasu po rozłączeniu kont, jaki trzeba odczekać, żeby połączyć nowe konta ze sobą?

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @TomekGracz4 @JohanStrauss4 

W przypadku problemów związanych z kontem EA oraz połączeniami, najlepiej będzie jeśli skontaktujecie się z nami bezpośrednio poprzez czat. Poprzez forum nie jesteśmy w stanie rozwiązywać problemów związanych z kontem (czyli sprawdzać połączeń, przeprowadzać weryfikacji kont etc.)

Jak skontaktować się z doradcą EA? - Answer HQ

Wszystkie informacje na temat odłączania kont znajdują się tutaj

• prosze o pomoc mam ten sam problem, w polaczeniach konto nie jest polaczone a mimo to caly czas otrzymuje blad: Aby kontynuować powiązanie konta EA z Steam, wróć do platformy Steam i zacznij od początku.

Featured Places

Node avatar for EA app Problemy techniczne i błędy

EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 8 hours ago
1,727 Posts