FaddedchunkNewcomer2 days agosimcity nie działa na aplikacji na mac kupiłem wersje na Mac i w aplikacji pokazuje, że Dos†ępne tylko na windows. o co chodzi?
EA_KalinaCommunity Manager16 hours agoHej Faddedchunk Daj proszę znać, w jakim sklepie została kupiona gra.
Featured PlacesEA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 10 hours ago1,740 Posts
EA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 10 hours ago1,740 Posts
Recent DiscussionsJęzyk Gry W Grze którą dodałem do biblioteki zakupioną w serwisie Kinguin nie ma polskiej wersji instalacyjnej. Czy jest możliwość dodania/odblokowania tak bogatej funkcji dla jak najlepszej rozgrywki ? simcity nie działa na aplikacji na mac kupiłem wersje na Mac i w aplikacji pokazuje, że Dos†ępne tylko na windows. o co chodzi? EA FC 26 - problemy techniczne Witam, Chciałbym zgłosić ponownie problem z grą EA FC 26. Po aktualizacji wróciły ponownie problemy z opóźnieniem w grze czy to Division Rivals czy Fut Champions. Próbowałem z V-sync i wyłączone, al...Brak nowych światów w grze The Sims3 Dzień dobry, Zakupiłam kilka dodatków 1.12.2025 roku w tym zestaw światów, który zawierał Monte Vista oraz Magiczne źródła. W mojej bibliotece EA pokazują się na zielono, że są wprowadzone one do gr...Brak możliwości aktywacji gry Witam, Kupiłem nową, zafoliowaną Fifę 14 ze sklepu, z którym nigdy nie było problemów. Niestety podczas aktywacji gry dostaję błąd zgodnie ze screenami, które podrzucam niżej. Nigdy nie było proble...