Forum Discussion

Marcelianna's avatar
Marcelianna
Rising Newcomer
2 months ago

The sims 2

Dzień dobry,

Chciałabym zmienić rozdzielczość gry, ponieważ wszystko wydaje mi się małe, ale w opcjach gry nie mogę tego zrobić bo wybory rozdzielczości są "szare" i nie da się nic kliknąć.

Poza tym gdy dojeżdżam myszką do końca ekranu to obraz mi się nie przesuwa i muszę używać strzałek w klawiaturze. Czy sterowanie się zmieniło i tak ma być?

Bardzo proszę o pomoc 

Pozdrawiam serdecznie

3 Replies

• Hej,

Z racji, że to już dość stara gra, spróbuj może najpierw uruchomić ją w trybie zgodności z Windowsem XP. 

• dobraola's avatar
    dobraola
    Seasoned Newcomer
    2 months ago

Podpinam się pod problemem dostosowania rozdzielczosci gry przed aktualizacja działało.

• Gdzieś na forum pojawiła się informacja, że w aktualizacji z 14 marca tryb pełnoekranowy został zastąpiony trybem bez obramowania. Myślę, że brak trybu pełnoekranowego nie pozwala zadowalająco zmieniać rozdzielczości. Ogólnie podpinam się pod wątek, bo też nie mogę grać ze względu na to, że po ww. aktualizacji na ekranie laptopa wszystko jest bardzo małe i gra stała się dla mnie niegrywalna.
    Zmiana rozdzielczości jest możliwa w trybie okienkowym, ale nie poprawia komfortu patrzenia na grę. Próby zmian zgodności, bawienie się z zaawansowanymi opcjami uruchamiania w EAapp nic u mnie nie dały.

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,269 PostsLatest Activity: 20 hours ago