Forum Discussion

0b3mtuqwg163's avatar
0b3mtuqwg163
Newcomer
8 days ago
Solved

Utracone konto

Witam, mam problem. Po około roku próbowałem zalogować się na swoje konto, ale niestety konto które posiadałem nie jest już powiązane z moim adresem email(wyskakuje mi inormacja że nie ma powiązanych kont z tym adresem).Nie wiem co robić ponieważ Ea support oczywiście utrudnia i nie ma podanego adresu email żeby napisać do supportu w tej sprawie.Na koncie miałem wiele gier(liczone w tysiącach złotych),chciał bym to odzyskać.

• Hej 0b3mtuqwg163​ 

Niestety poprzez forum nie będziemy w stanie pomóc w kwestiach związanych z kontem EA.  

W tej sytuacji, proszę skontaktuj się z nami bezpośrednio. Otwórz ten link w nowym oknie incognito a następnie wybierz opcję Kontynuuj bez logowania. Po wpisaniu danych (imię, nazwisko, email, temat) pojawi się możliwość kliknięcia opcji Czatuj z nami... 

1 Reply

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    8 days ago

Hej 0b3mtuqwg163​ 

Niestety poprzez forum nie będziemy w stanie pomóc w kwestiach związanych z kontem EA.  

W tej sytuacji, proszę skontaktuj się z nami bezpośrednio. Otwórz ten link w nowym oknie incognito a następnie wybierz opcję Kontynuuj bez logowania. Po wpisaniu danych (imię, nazwisko, email, temat) pojawi się możliwość kliknięcia opcji Czatuj z nami... 

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,392 PostsLatest Activity: 3 hours ago