YunglerNew Novice3 months agoWebb App Próbuje zalogować sie do Webb App od 2 godzin bezskutecznie ,wyskakuje Serwery Kont Ea Niedostępne Screenshot_2026-01-17-19-07-25-688_com.ea.gp.fifaultimate.jpg927 KB
Air-GudzuSeasoned Newcomer3 months agoPodpinam się mam dokładnie to samo cały czas nie działa aplikacja i na stronie web
YunglerNew Novice to Air-Gudzu3 months agoMyślałem ze tylko ja mam problem ale najwidoczniej lecą w Kulki
Featured PlacesEA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 4 hours ago1,752 Posts
EA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 4 hours ago1,752 Posts
Recent DiscussionsBrak dodatków Od co najmniej roku mam problem z dodatkami do the sims 4, miałam zakupioną sporą ilość dodatków stacjonarnie i były one normalnie zainstalowane wiele lat, lecz teraz nie posiadam ich a aplikacja kar...Error 500 "Coś poszło nie tak" Od 12 maja mam problem z tą aplikacją próbowałem wylogować się i zalogować się ale nic nie działa Jak mogę usunąć konto EA? Czy ktoś z supportu EA wreszcie wpadnie na pomysł umieszczenia "Zgłoszenia sprawy" w zakładce "Moje sprawy"? Dlaczego nie mam tam możliwości zgłoszenia ticketu chociażby jak we wspomnianej sprawie, t...Pomocy gra się nie uruchamia Odpaliłem Battlefield 1 i włączył się normalnie ale gdy po chwili go wyłączyłem i próbowałem włączyć ponownie to pisze sprawdzanie plików uruchamianie antycheata i uruchamianie gry i po tym gra na st...Usuniecie powizanie konta stare ea ze stemem chciałbym sie dowiedziec jak mam odłonczyc strre konto ea dzie nic nie ma na nim od stema ma brak dostempu do tego konta