Forum Discussion

RandomWhiteWolf's avatar
RandomWhiteWolf
New Novice
1 year ago

Witam, moja aplikacja EA wyłącza się po kilku sekundach

Próbowałem odinstalować i zainstalować ponownie, reset windowsa ponieważ i tak musiałem zrobić go wcześniej (ten sam problem był jeszcze przed zresetowaniem), EaUpdater, EaAppRecovery, uruchamianie jako administrator, itp. Jak mogę to naprawić?

20 Replies

• czy EA nie interesuje że ich klienci nie mogą korzystać z usług?

• Online_Gamings's avatar
    Online_Gamings
    Rising Novice
    10 months ago

Dosłownie cały TYDZIEŃ czekam ja i wiele innych osób na to żeby to naprawili bo NIE MOŻNA grać przez to w gry za które zapłaciłem.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    10 months ago

Dzięki za waszą cierpliwość. Czy możecie potwierdzić jak wygląda wasza obecna sytuacja. Jeśli wciąż występuje ten komunikat, proszę przeinstalujcie EA app w domyślnej lokalizacji (jeśli jest zainstalowany w innej lokalizacji).

• msobczak764's avatar
    msobczak764
    Seasoned Newcomer
    1 month ago

Witam czy udało się komuś rozwiązać problem mam dokładnie to samo 

Pomocy 

• Online_Gamings's avatar
    Online_Gamings
    Rising Novice
    1 month ago

Tak udało mi się parę miesięcy temu oczywiście bez pomocy supportu bo działa jak działa... U mnie zadziałało zaktualizowane wszystkich sterowników ale ze strony czy tam programu "Intel Driver & Support Assistant" trzeba wejść w program, następnie otworzy sie strona gdzie pobieramy po kolei wszystkoe aktualizacje, po tym jak cierpliwe musi sie zaktualizować każdy który tylko da rade sterownik z wykrytych wystarczy zresetować komputer i próbować wejść w ea app. U mnie zadziałało.

Featured Places

Node avatar for EA app Problemy techniczne i błędy

EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 13 hours ago
1,689 Posts