Forum Discussion

Xiaur's avatar
3 years ago
Solved

Wszystkie kafelki w Bibliotece są puste i nie można uruchomić żadnej gry

Dzień dobry,

od kiedy zainstalowałem EA APP, to nie mogę uruchomić żadnej gry. Wszystkie kafelki w bibliotece są puste (zgodnie z widokiem w załączonym pliku). EA nie odpowiada na żadne prośby na pomoc przy zgłoszeniu do pomocy technicznej. Zrobiłem wszystkie czyszczenia cache'a, reinstalację aplikacji, efekt ten sam. Czy ktoś ma jakąś radę?

Dziękuję i pozdrawiam,

• Xiaur's avatar
    Xiaur
    3 years ago

Hej @EA_Kuba, @EA_Kalina, @kreatora!

Dziękuję za wszystkie Wasze porady. Niestety, mimo chyba stu godzin prób i błędów i podążania za wszystkimi Waszymi wskazówkami nie udało mi się naprawić problemu. Próbowałem też użyć CCleanera do wyczyszczenia rejestru oraz innych sztuczek znalezionych poza tym wątkiem. W związku z tym poddałem się i przeinstalowałem Windows od zera, na zupełnie czysty system. Zainstalowałem EA App jako pierwszą aplikację i teraz działa poprawnie. Niestety, nie wiem co powodowało problem wcześniej, więc nie potrafię nic poradzić innym osobom w tej samej sytuacji poza zainstalowaniem świeżej wersji systemu.

Jeszcze raz bardzo Wam dziękuję za wysiłek, który włożyliście, żeby mi pomóc.

Serdecznie pozdrawiam,

Xiaur

24 Replies

Featured Places

Node avatar for EA app Problemy techniczne i błędy

EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 2 hours ago
1,602 Posts