Forum Discussion

Orbitz24's avatar
Orbitz24
Seasoned Rookie
22 days ago
Solved

Battlefield 6 does not work in the city of Zaporizhia. Ukraine

Hello. I live in the suburbs of Zaporizhia, Ukraine. There is currently a war going on in the country, and all occupied territories are under sanctions, which means that some services are not available there. But my city is located in Ukraine and is not occupied. So why can't I LEGALLY use the game I PAID FOR??? I am in a country that is not under sanctions! Please do something.

• Це не вирішення проблеми як таке, але, один зі способів аби пришвидшити вирішення загального питання.

Як написати в тех підтримку і почати чат з людиною?

1.  Вмикаємо VPN (я обрав регіон Німеччина)
    2. Заходимо на сайт help.ea.com 
    3. Справа внизу міняємо мову на Англійську 
    4. Заходимо на статтю з вирішенням якої небуть проблеми (наприклад сюди - https://help.ea.com/en/articles/technical-issues/problems-connecting-online/)
    5. Гортаємо вниз і натискаємо Contact Us
    6. Обираємо тему, платформу, пишемо проблему, і натискаєте Submit 
    7. Далі вам запропонують шаблонні відповіді з готовими статтями. Ви гортаєте вниз і там буде щось типу «Почати Чат». Натискаєте, і за декілька хвилин ви вже спілкуєтеся зі справжнім оператором. 

Що я написав? Місто, приблизні координати (бо я поряд з містом), IP, те що ми не являємося окупованою частиною. Мене попросили надати пошту, звʼязали з тех відділом, там сказали що бачать схожі проблеми, відмітили мій обліковий запис як обліковий запис якого зачепила дана проблема, і те що вони проводять розслідування. 

Ще додам тимчасові вирішення проблеми які я бачив в інтернеті:

1. Увімкнути VPN, з ним зайти в гру і потім вимкнути, натиснути перепідключитися декілька разів, і грати. 
      - в мене запустилося,  але в грі постійна втрата пакетів, грати неприємно. В когось нормально. 
    2. Зробити статичний IP у свого провайдера. -Мій IP змінився на Дніпропетровську область, і все одно не спрацювало. В когось змінилося на Київ і все працює нормально, треба пробувати.

4 Replies

• Pechenec's avatar
    Pechenec
    Seasoned Newcomer
    22 days ago

Чувак . как же я тебя понимаю. Я сам из Запорожья . Купил батлу , а зайти не могу , и никакого решения не нашел. Если ты вдруг разберешься , поделись .

• xumgc7a5xylc's avatar
    xumgc7a5xylc
    Seasoned Newcomer
    20 days ago

через мобильный интернет подключись, будет работать. Ну или vpn 

• Orbitz24's avatar
    Orbitz24
    Seasoned Rookie
    20 days ago

Це не вирішення проблеми як таке, але, один зі способів аби пришвидшити вирішення загального питання.

Як написати в тех підтримку і почати чат з людиною?

1.  Вмикаємо VPN (я обрав регіон Німеччина)
    2. Заходимо на сайт help.ea.com 
    3. Справа внизу міняємо мову на Англійську 
    4. Заходимо на статтю з вирішенням якої небуть проблеми (наприклад сюди - https://help.ea.com/en/articles/technical-issues/problems-connecting-online/)
    5. Гортаємо вниз і натискаємо Contact Us
    6. Обираємо тему, платформу, пишемо проблему, і натискаєте Submit 
    7. Далі вам запропонують шаблонні відповіді з готовими статтями. Ви гортаєте вниз і там буде щось типу «Почати Чат». Натискаєте, і за декілька хвилин ви вже спілкуєтеся зі справжнім оператором. 

Що я написав? Місто, приблизні координати (бо я поряд з містом), IP, те що ми не являємося окупованою частиною. Мене попросили надати пошту, звʼязали з тех відділом, там сказали що бачать схожі проблеми, відмітили мій обліковий запис як обліковий запис якого зачепила дана проблема, і те що вони проводять розслідування. 

Ще додам тимчасові вирішення проблеми які я бачив в інтернеті:

1. Увімкнути VPN, з ним зайти в гру і потім вимкнути, натиснути перепідключитися декілька разів, і грати. 
      - в мене запустилося,  але в грі постійна втрата пакетів, грати неприємно. В когось нормально. 
    2. Зробити статичний IP у свого провайдера. -Мій IP змінився на Дніпропетровську область, і все одно не спрацювало. В когось змінилося на Київ і все працює нормально, треба пробувати.

About EA app Технические вопросы и ошибки

Возникли проблемы с приложением EA Арр? Присоединяйтесь к нам, чтобы сообщать об ошибках и получать помощь с загрузками, DLC, покупками и ошибками входа.2,852 PostsLatest Activity: 2 days ago