Orbitz24
23 days agoSeasoned Rookie
Battlefield 6 does not work in the city of Zaporizhia. Ukraine
Hello. I live in the suburbs of Zaporizhia, Ukraine. There is currently a war going on in the country, and all occupied territories are under sanctions, which means that some services are not avai...
- 20 days ago
Це не вирішення проблеми як таке, але, один зі способів аби пришвидшити вирішення загального питання.
Як написати в тех підтримку і почати чат з людиною?
- Вмикаємо VPN (я обрав регіон Німеччина)
- Заходимо на сайт help.ea.com
- Справа внизу міняємо мову на Англійську
- Заходимо на статтю з вирішенням якої небуть проблеми (наприклад сюди - https://help.ea.com/en/articles/technical-issues/problems-connecting-online/)
- Гортаємо вниз і натискаємо Contact Us
- Обираємо тему, платформу, пишемо проблему, і натискаєте Submit
- Далі вам запропонують шаблонні відповіді з готовими статтями. Ви гортаєте вниз і там буде щось типу «Почати Чат». Натискаєте, і за декілька хвилин ви вже спілкуєтеся зі справжнім оператором.
Що я написав? Місто, приблизні координати (бо я поряд з містом), IP, те що ми не являємося окупованою частиною. Мене попросили надати пошту, звʼязали з тех відділом, там сказали що бачать схожі проблеми, відмітили мій обліковий запис як обліковий запис якого зачепила дана проблема, і те що вони проводять розслідування.
Ще додам тимчасові вирішення проблеми які я бачив в інтернеті:
- Увімкнути VPN, з ним зайти в гру і потім вимкнути, натиснути перепідключитися декілька разів, і грати.
- в мене запустилося, але в грі постійна втрата пакетів, грати неприємно. В когось нормально. - Зробити статичний IP у свого провайдера. -Мій IP змінився на Дніпропетровську область, і все одно не спрацювало. В когось змінилося на Київ і все працює нормально, треба пробувати.