4 months ago
Anulowanie subskrypcji
Witam proszę o pomoc bo konsultanci z chatu nie są w stanie mi pomoc, chodzi o to ze anulowałem subskrypcje i usunąłem moja kartę z metod płatności a i tak co 3-2 dni dostaje powiadomienia z karty, ż...
Hej @Markelon21
Chciałbym zaznaczyć, że poprzez forum nie będziemy w stanie pomóc w kwestiach związanych z kontem EA czy tez transakcjami.
Proszę jednak spróbować wylogować się i ponownie zalogować na swoje konto EA, aby sprawdzić, czy informacje dotyczące EA Play zostały zaktualizowane.
W przypadku jakichkolwiek wątpliwości sprawy związane z obsługą konta mogą być omówione podczas bezpośredniego kontaktu z doradcą EA.
Witam po ponownym zalogowaniu się nadal widnieje moja karta w zakładce EA PLAY. Chciałem powiedzieć, że pisałem z konsultantem i wydaje mi się, że są to boty bo non stop piszą to samo i tak jak pisałem wcześniej dla nich rozwiązanie tej sprawy wygląda tak, że ja mam płacić co miesiąc 85zł i pisać do was też co miesiąc prosząc o zwrot pieniędzy a czytając wcześniejsze tematy to widzę, że nie tylko ja mam taki problem tylko wiele ludzi, że po anulowaniu abonamentu nadal pobieracie pieniądze dowiedziałem się też, że subskrypcja nie podlega zwrotowi wiec wasz konsultant wychodzi na to, że olał moja sprawę jak i jeden i drugi bo pisałem do was 2x chciałem napisać 3 raz ale już nie mam takiej opcji by skonsultować się z wami na czacie (pewnie dostałem jakiegoś bana na czat z wami). Mam nadzieje, że doradzicie mi co zrobić albo to gdzieś zgłosicie tam gdzie trzeba.
Dodam jeszcze screny.