4 months ago
Anulowanie subskrypcji
Witam proszę o pomoc bo konsultanci z chatu nie są w stanie mi pomoc, chodzi o to ze anulowałem subskrypcje i usunąłem moja kartę z metod płatności a i tak co 3-2 dni dostaje powiadomienia z karty, ż...
Dzięki za dodatkowe informacje. Usunęłam z Twojego wpisu załącznik z częściowo widocznymi informacjami dotyczącymi karty - takich informacji proszę nie podawaj publicznie.
Jak dobrze rozumiem, członkostwo w EA Play jest już anulowane („członkostwo – nieaktywne”), a metoda płatności została usunięta z konta EA. Z tego, co piszesz, doradcy EA również nie widzą w narzędziu do obsługi konta informacji, aby płatność za EA Play miała być pobrana ponownie. Zakładając, że „data następnego obciążenia 20.10.2024” to błąd graficzny, doradca zagwarantował Ci w rozmowie, że w przypadku jakichkolwiek problemów koszt transakcji zostanie zwrócony.
"Abonamenty EA Play na PC zazwyczaj nie podlegają zwrotowi. Poproś o zwrot pieniędzy w centrum pomocy EA, jeśli uważasz, że przysługuje ci zwrot pieniędzy."
(Z tego, co piszesz, doradcy EA również nie widzą w narzędziu do obsługi konta informacji, aby płatność za EA Play miała być pobrana ponownie) Proszę czytać z zrozumieniem nie napisałem czegoś takiego, przecież w moim profilu ea w historii płatności widnieją 4 transakcje które nie zostały zatwierdzone dlatego, że aktualnie na tej karcie nie ma pieniędzy lecz jak będą to ściągniecie mi za subskrypcje 85 zł która anulowałem wcześniej i jej nie chce. Chce tylko by moje dane karty zostały usunięte z zakładki EA PLAY ponieważ ja nie mam takiej możliwości z tej zakładki usunąć jej, ale z zakładki Metody Płatności normalnie sam usunąłem. A co do tego, że mi zagwarantował to, że będą pieniądze co miesiąc pobierane i będę musiał co miesiąc z wami pisać o zwrot, a chodzi o to w anulowaniu subskrypcji i usunięciu danych karty, że nie macie prawa mi odnawiać automatycznie skoro anulowałem subskrypcje. Wszystko macie podane jak na tacy w screnach dodam jeszcze raz, że dostałem bana od was i nie mogę pisać do was na czacie ani nigdzie indziej tego zgłosić.
Dostane jakies informacje znowu dzisiaj przyszlo powiadomienie z banku, ze chcecie mi odnowic subskrypcje
Dzisiaj znowu przyszlo mi, ze chcecie mi odnowic subskrypcje co jest z wami moze jakis moderator sie w koncu za to wezmie a nie zbijacie bonki i olewacie temat