Forum Discussion
19 Replies
- EA_Kuba5 years ago
Community Manager
Hej @adambeundalek
Dziękuję za Twoje zgłoszenie. Czy opisany przez Ciebie błąd pojawia się gdy przechodzisz do zarządzania subskrypcją z poziomu strony internetowej origin.com, czy aplikacji Origin?
- @EA_Kuba Aplikacja i tak i tak mnie przenosi do poziomu przeglądarki, próbowałem na kilku urządzeniach, na różnych przeglądarkach, problem nadal występuje
- @EA_Kuba I dziwi mnie to że w ustawieniach konta wszystko jest po polsku, oprócz zakładki subrkribtion, która jest po angielsku, może to wam jakoś ułatwi znalezienie przyczyny
- EA_Kuba5 years ago
Community Manager
Hej @adambeundalek
Dzięki za Twoje zgłoszenie, przyjrzymy się temu 🙂
Nie mam pojęcia kto, ale ktoś naprawił, dziękuje panie developer, zdrówka Ci życzę
- EA_Kuba5 years ago
Community Manager
Dzięki za informacje Panie @adambeundalek, oznaczę Twoją odpowiedź jako rozwiązanie 🙂
Dzień dobry,
Mam dokładnie ten sam błąd, który był opisany poniżej - https://answers.ea.com/t5/EA-Play-PC/Blad-przy-rezygnacji-z-subskrybcji-origin-access-obecnie-origin/m-p/9464281#M35
Proszę o naprawienie
W razie konieczności doszczegółowienia:
1. Z poziomu przeglądarki
2. W Koncie EA wszystkie opcje są po polsku, tylko Subscription - nie (0.png)
3. Klikam na Anuluj członkostwo i pojawia się 1.png (zamiast daty jest Invalid Date). Klikam Dalej
4. Pojawia się 2.png, zaznaczam odpowiednią opcję i klikam Dokończ rezygnację.
5. Pojawia się okienko z błędem z poprzedniego posta
- EA_Kuba5 years ago
Community Manager
Hej @krzycz
Dzięki za dokładne opisanie kroków podczas których pojawia się problem, przyjrzymy się temu 🙂
@adambeundalek - w dalszym ciągu mam ten sam błąd, a niebawem mija mi aktualny okres subskrypcji. Bardzo bym nie chciał, żeby pobrało mi z karty kwotę za następny okres...
About EA Play
Recent Discussions
- 2 months ago
- 2 months ago
- 3 months ago
Problem z Xbox - EA
Solved4 months ago