Forum Discussion

pczerw00's avatar
pczerw00
Seasoned Newcomer
2 months ago

Błędy i nieprzyjemności z abonamentem i grą EA FC 26

Witam. Piszę w sprawie nieprzyjemnego doświadczenia jakiego doświadczyłem po zakupie abonamentu ea play w celu skorzystania z 10 godzinnej wersji próbnej gry ea fc 26. Gra była wręcz absurdalnie niegrywalna przez błędy pada czy przez samo zacinanie się. Mialem plan zakupić tegoroczna edycje lecz przez to doświadczenie nie wiem czy to dobry pomysł. Byłoby milo dostać odpowiedź oraz jakąkolwiek rekompensatę, ponieważ koniec końców wydałem pieniądze. Podsyłam dodatkowo nagranie z "rozgrywki" jakiej doswiadczylem przez całe 10h wersji probnej.

1 Reply

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Hej pczerw00​ 

Dzięki za Twoje zgłoszenie. 

Przykro mi z powodu negatywnych doświadczeń w czasie gry w wersję próbną EAS FC 26. Nasz zespół aktywnie pracuje nad zaadresowaniem problemów z płynnością gry. 

Nie mniej w wielu przypadkach jest to również związane z konfiguracją komputera lub samego połączenia. Jeśli w przyszłości pojawią się problemy w pełnej wersji gry (nie namawiam tutaj do kupna - gra w przyszłości prawdopodobnie zostanie dodana do podstawowej subskrypcji EA Play) - daj znam znać i sprawdzimy z czym problem może być związany.

Do tego czasu możesz cieszyć się pozostałymi bonusami z jakimi wiążę się subskrypcja EA Play: gry, promocje oraz dodatkowa zawartość w grach EA. 

Featured Places

Node avatar for EA Play

EA Play

Bądź na bieżąco z najnowszymi informacjami i wiadomościami o EA Play!Latest Activity: 2 days ago
606 Posts