Forum Discussion

aksonklakson's avatar
3 years ago
Solved

Ban na moim koncie ea

Cześć mam pytanie. Ostatnio otrzymałem bana na konto ea. Czy mogę się od tego odwołać? W ostatnim czasie moje konta społecznościowe zostały powykradane, na szczęście odzyskałem je i już je zabezpiecz...
  • EA_Kalina's avatar
    3 years ago

Hej @aksonklakson 

Poniżej zamieszczam informację jak wygląda proces odwołania:

1. Zaloguj się na swoje konto na stronie Pomoc EA.
    2. Wyszukaj dowolną ze swoich gier, korzystając z paska wyszukiwania.
    3. Przejdź do kategorii Zarządzaj kontem.
    4. Wybierz opcję Chcę odwołać się od blokady lub zawieszenia.
    5. Wybierz Napisz do nas.
    6. Wypełnij formularz, wybierz opcję Wyślij, a my zajmiemy się resztą.

W Spoiler wstawiłam wskazówki dotyczące wypełniania formularza:

Spoiler

W opisie sprawy umieść następujące informacje:

• Twoją nazwę użytkownika.
      • To twój ID EA, online ID w sieci PlayStation™Network, tag gracza Xbox Live, identyfikator użytkownika w danej grze mobilnej EA lub nazwa użytkownika w konkretnej grze.
      • Nazwa użytkownika w serwisie Answers HQ jest taka sama jak Twój ID EA, ale na forach konkretnych gier, takich jak The Sims, może być inna. Kontaktując się z nami, pamiętaj, by podać swoją nazwę użytkownika, a także nazwę forum i język, jakim posługują się jego użytkownicy.
      • Masz problemy ze znalezieniem identyfikatora użytkownika w grze mobilnej? Dowiedz się, gdzie go szukać w poszczególnych grach.
    • Adres e-mail przypisany do ograniczonego, zablokowanego lub zawieszonego konta EA.
      • W przypadku gier mobilnych twój adres e-mail może nie być powiązany z kontem w grze. Napisz do nas, używając adresu e-mail powiązanego z kontem EA, co do którego chcesz otrzymać więcej informacji.
    • Szczegółowe informacje wraz z wszelkimi komunikatami o błędzie lub powiadomieniami.
      • Napisz nam, co się dzieje i dlaczego powinniśmy ponownie się przyjrzeć działaniom podjętym względem Twojego konta.

Pozdrawiam,

_Kalina

About EA Play

Bądź na bieżąco z najnowszymi informacjami i wiadomościami o EA Play!597 PostsLatest Activity: 2 days ago