MIRAGE8MILE5 years agoSolvedBlad subskrybcji Witam nie mogę zakupić subskrypcji Ea Play ,, Oferta nie dostępna aprobuj kiedy indziej '' I tak cały czas omame300 to EA_Kuba5 years ago@EA_Kuba udalo mi sie, kupujac karte z kodem doladowywujacym portfel i wtedy wykupic subskrypcje korzystajac z pieniedzy z portfela
omame300 to EA_Kuba5 years ago@EA_Kuba udalo mi sie, kupujac karte z kodem doladowywujacym portfel i wtedy wykupic subskrypcje korzystajac z pieniedzy z portfela
omame300 to EA_Kuba5 years ago@EA_Kuba udalo mi sie, kupujac karte z kodem doladowywujacym portfel i wtedy wykupic subskrypcje korzystajac z pieniedzy z portfela
omame3005 years ago@EA_Kuba podczas doladowania portfela tez jest problem, napis na stronie typu cos poszlo nie tak. Nie wydaje mi sie byc to problemem karty, poniewaz ta sama karta kupilem ps store Dragon Ball fighterz
EA_KubaCommunity Manager to omame3005 years agoHej @omame300 Dzięki za odpowiedź. Jeśli masz taką możliwość to sprawdź czy problem pojawia się również, jeśli skorzystasz z alternatywnej formy płatności.
omame300 to EA_Kuba5 years ago@EA_Kuba udalo mi sie, kupujac karte z kodem doladowywujacym portfel i wtedy wykupic subskrypcje korzystajac z pieniedzy z portfelaEA_KubaCommunity Manager to omame3005 years agoHej @omame300 Dzięki za informację 🙂
About EA PlayBądź na bieżąco z najnowszymi informacjami i wiadomościami o EA Play!577 PostsLatest Activity: 4 days ago
Recent DiscussionsSubskrypcja kilku razowa platnoscSolvedUzyskaj pełny dostęp do EA SPORTS FC™ 25 z EA PlayEA Play pobieranieProblem z zakupem EA playSolvedProblem z Xbox - EASolved