MIRAGE8MILE5 years agoSolvedBlad subskrybcji Witam nie mogę zakupić subskrypcji Ea Play ,, Oferta nie dostępna aprobuj kiedy indziej '' I tak cały czas omame300 to EA_Kuba5 years ago@EA_Kuba udalo mi sie, kupujac karte z kodem doladowywujacym portfel i wtedy wykupic subskrypcje korzystajac z pieniedzy z portfela
omame300 to EA_Kuba5 years ago@EA_Kuba udalo mi sie, kupujac karte z kodem doladowywujacym portfel i wtedy wykupic subskrypcje korzystajac z pieniedzy z portfela
omame300 to EA_Kuba5 years ago@EA_Kuba udalo mi sie, kupujac karte z kodem doladowywujacym portfel i wtedy wykupic subskrypcje korzystajac z pieniedzy z portfela
EA_KubaCommunity Manager5 years agoHej @omame300 Dzięki za odpowiedź. Jeśli masz taką możliwość to sprawdź czy problem pojawia się również, jeśli skorzystasz z alternatywnej formy płatności.
About EA PlayBądź na bieżąco z najnowszymi informacjami i wiadomościami o EA Play!578 PostsLatest Activity: 2 days ago
Recent Discussionsaktualne gry w EA PLAY - FC 25Subskrypcja kilku razowa platnoscSolvedUzyskaj pełny dostęp do EA SPORTS FC™ 25 z EA PlayEA Play pobieranieProblem z zakupem EA playSolved