MIRAGE8MILE6 years agoSolvedBlad subskrybcji Witam nie mogę zakupić subskrypcji Ea Play ,, Oferta nie dostępna aprobuj kiedy indziej '' I tak cały czas omame300 to EA_Kuba6 years ago@EA_Kuba udalo mi sie, kupujac karte z kodem doladowywujacym portfel i wtedy wykupic subskrypcje korzystajac z pieniedzy z portfela
omame300 to EA_Kuba6 years ago@EA_Kuba udalo mi sie, kupujac karte z kodem doladowywujacym portfel i wtedy wykupic subskrypcje korzystajac z pieniedzy z portfela
omame300 to EA_Kuba6 years ago@EA_Kuba udalo mi sie, kupujac karte z kodem doladowywujacym portfel i wtedy wykupic subskrypcje korzystajac z pieniedzy z portfela
omame3006 years ago@EA_Kuba udalo mi sie, kupujac karte z kodem doladowywujacym portfel i wtedy wykupic subskrypcje korzystajac z pieniedzy z portfela
Featured PlacesEA Play Bądź na bieżąco z najnowszymi informacjami i wiadomościami o EA Play!Latest Activity: 3 days ago610 Posts
EA Play Bądź na bieżąco z najnowszymi informacjami i wiadomościami o EA Play!Latest Activity: 3 days ago610 Posts
Recent DiscussionsBrak opcji pobrania UFC 5 Witam, mam wykupioną subskrypcje ea play i chciałem pobrać ufc 5 które znajduje się w the play list lecz jedyne co się pokazuje to cena gry, wszystkie inne gry normalnie da się pobrać, proszę o rozwi...Problem z kontem i zmianą adresu e-mail Dzień dobry, Mam od kilkunastu lat konto przypisane do adresu e-mail, na platformie z której już nie korzystam i nie chcę korzystać. Chciałbym, żeby konto EA było powiązane z moim adresem na poczci...Nadszedł czas na świąteczne propozycje EA Play Uczcij ten sezon korzyściami z abonamentu, świątecznymi wyzwaniami i nie tylko https://www.ea.com/pl-pl/news/ea-play-holidays-2025 EA Play zapewnia wszystko, czego potrzebujesz, aby w pełni ciesz...zwrot pieniedzy od 2 miesiecy nie jestem juz subskrybentem EaPlayPro mimo rezygacji z subskrypcji EA nadal pobiera 85zł z mojego konta bankowego. Prosze o pomoc i szybką odpowiedź. Edit: Moved thread to Polish lan...Problem abonament EA PLAY Witam, mam problem, poniewaz moja subskrypcja ea play pro wygasla. Przyszedl mi mail ze subskrypcja zostala anulowana a następny mail byl o tresci ze moja metoda platnosci zostala anulowana (karta). ...