Forum Discussion

ptl6rolp1b92's avatar
ptl6rolp1b92
New Novice
2 months ago

Brak dostępu do starego konta

pisze i pisze do ea help w sprawie gier, że brak dostępu do starego konta origin bo prawdopodobnie ktoś ukradł to konto i sobie gra w gry które kupiłem...a ea ma wyjebane

[Moved to EA Play PL - EA_Barry]

4 Replies

• Mam ten sam problem, nie mogę powiązać mojego konta ea z psn bo niby jest już połączone ale ja nie znam tego adresu email z którym moje konto jest powiązane co to ma być? Te forum też działa jakby było upośledzone

• to forum to pic na wodę. tu nikt nie porusza istotnych problemów i nie ma tu rozwiązań tych problemów. tu dla kogoś tragedią jest problem zmiany awatara.....

w panelu użytkownika, opcje help są tak zrobione że, nie ma tam nic o kradzieży konta i temu podobnych....

ogólnie oceniam to całe ea jako gówno. i zapytam prawnika czy można będzie ea za zezwalanie na kradzieże kont i bagatelizowanie tego problemu i niechęć do jego wyjaśnienia rozwiązania zaskarżyć za działanie na szkodę posiadacza oryginalnej gry z oryginalnym kluczem i dowodem zakupu tej gry w sklepie. bo złodziej na 100% nie posiada faktury czy paragonu.

• gry tanie nie były i doprowadzę do precedensu bo jak widać całe to ea to nic innego jak złodzieje

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Jeśli podejrzewacie, że doszło do naruszenia bezpieczeństwa konta, skontaktujcie się z nami bezpośrednio poprzez czat a w międzyczasie wykonajcie jak najszybciej te kroki. 

Jako grę/ produkt wybierzcie EA Account a następnie temat Potrzebuję pomocy ze względu na włamanie na moje konto. Po wpisaniu danych (imię, nazwisko, email, temat) pojawi się możliwość kliknięcia opcji Czatuj z nami... 

About EA Play

Bądź na bieżąco z najnowszymi informacjami i wiadomościami o EA Play!568 PostsLatest Activity: 2 days ago