Forum Discussion
4 Replies
- AdamBaron19892 months agoRising Newcomer
Mam ten sam problem, nie mogę powiązać mojego konta ea z psn bo niby jest już połączone ale ja nie znam tego adresu email z którym moje konto jest powiązane co to ma być? Te forum też działa jakby było upośledzone
- ptl6rolp1b922 months agoNew Novice
to forum to pic na wodę. tu nikt nie porusza istotnych problemów i nie ma tu rozwiązań tych problemów. tu dla kogoś tragedią jest problem zmiany awatara.....
w panelu użytkownika, opcje help są tak zrobione że, nie ma tam nic o kradzieży konta i temu podobnych....
ogólnie oceniam to całe ea jako gówno. i zapytam prawnika czy można będzie ea za zezwalanie na kradzieże kont i bagatelizowanie tego problemu i niechęć do jego wyjaśnienia rozwiązania zaskarżyć za działanie na szkodę posiadacza oryginalnej gry z oryginalnym kluczem i dowodem zakupu tej gry w sklepie. bo złodziej na 100% nie posiada faktury czy paragonu.
- ptl6rolp1b922 months agoNew Novice
gry tanie nie były i doprowadzę do precedensu bo jak widać całe to ea to nic innego jak złodzieje
- EA_Kalina2 months ago
Community Manager
Jeśli podejrzewacie, że doszło do naruszenia bezpieczeństwa konta, skontaktujcie się z nami bezpośrednio poprzez czat a w międzyczasie wykonajcie jak najszybciej te kroki.
Jako grę/ produkt wybierzcie EA Account a następnie temat Potrzebuję pomocy ze względu na włamanie na moje konto. Po wpisaniu danych (imię, nazwisko, email, temat) pojawi się możliwość kliknięcia opcji Czatuj z nami...
About EA Play
Recent Discussions
- 15 hours ago
Konto Ea play
Solved8 days ago- 10 days ago