Brak możliwości gry w wersję próbną gry EA FC 25
Witam.
W dniu wczorajszym, tj. 20.09.2024 zakupiłem EA PLAY oraz grę EA FC 25 wersja standardowa w celu zagrania 10 godzin przedpremierowo.
Po odpaleniu gry wyświetla się informacja o skorzystaniu z wersji próbnej -> odtwórz wersję próbną. Po przejściu dalej wyświetla się komunikat "Dziękujemy za grę w wersji próbnej EA Play. Niestety minął Twój czas gry w wersję próbną FC 25. Aby grać dalej, kup pełną wersję FC 25."
Pomijając fakt wydania pieniędzy na subskrypcje i braku otrzymania zakupionego towaru, jakim jest wcześniejszy ograniczony dostęp do gdy, jestem zawiedziony, ponieważ mija weekend, kiedy mam czas na korzystanie z gry. Nawet po przywróceniu możliwości grania w tygodniu prawdopodobnie nie będę mógł skorzystać z czegoś, na co wydałem pieniądze. Czuję się oszukany, w związku z niedotrzymaniem warunków umowy subskrypcji, która została zawarta w momencie zakupu przezemnie miesięcznej subskrypcji.
W takim wypadku chciałbym się dowiedzieć kiedy i jak zostanie rozwiązany problem oraz jaka będzie forma rekompensaty, ponieważ zakup nie spełnił moich oczekiwań gry w wolnym czasie, co nie nastąpiło z powodu kończącego się weekendu.