pixamrk2 years agoSolvedCzy Ea Play jest jeden do wszystkich platform Xbox PS PC Witam Pytanie jeśli mam grę na EA to czy po połączeniu konta z Xbox ,Steam i PS mogę grać w tą grę na wszystkich trzech platformach? Czy musze na wszystkie 3 platformy kupić tą samą grę? Show MoreSylwesterSpalony2 years agoWitaj EA PLAY nie jest to subskrypcja "międzyplatformowa". Aktywna subskrypcja na PC nie udostępni gier na PS4 itd.
SylwesterSpalony2 years agoWitaj EA PLAY nie jest to subskrypcja "międzyplatformowa". Aktywna subskrypcja na PC nie udostępni gier na PS4 itd.
SylwesterSpalony2 years agoWitaj EA PLAY nie jest to subskrypcja "międzyplatformowa". Aktywna subskrypcja na PC nie udostępni gier na PS4 itd.
EA_KalinaCommunity Manager2 years agoZerknij jeszcze na korzyści, które daje zakup Xbox GAME PASS ULTIMATE. W jego ramach uzyskujesz dostęp do EA Play na konsoli Xbox oraz na PC. Więcej szczegółów znajdziesz TUTAJ.
Featured PlacesEA Play Bądź na bieżąco z najnowszymi informacjami i wiadomościami o EA Play!Latest Activity: 12 days ago612 Posts
EA Play Bądź na bieżąco z najnowszymi informacjami i wiadomościami o EA Play!Latest Activity: 12 days ago612 Posts
Recent DiscussionsProblem z hasłem i adresem E-Mail Witam. Problem mam taki, że jestem zalogowany na swoim koncie w przeglądarce, ponieważ mnie nie wylogowało z kiedyś. Teraz nie pamiętam hasła do owego konta, a do adresu E-Mail na którym założone jes...Problem z pobraniem ufc5 Witam mam problem z pobraniem UFC 5 ponieważ nigdzie nie wyświetla mi się opcja do pobrania a wszystkie inne gry mogę pobrać normalnie próbowałem zrobić to z poziomu aplikacji ps app jak i z pozio...Brak opcji pobrania UFC 5 Witam, mam wykupioną subskrypcje ea play i chciałem pobrać ufc 5 które znajduje się w the play list lecz jedyne co się pokazuje to cena gry, wszystkie inne gry normalnie da się pobrać, proszę o rozwi...Problem z kontem i zmianą adresu e-mail Dzień dobry, Mam od kilkunastu lat konto przypisane do adresu e-mail, na platformie z której już nie korzystam i nie chcę korzystać. Chciałbym, żeby konto EA było powiązane z moim adresem na poczci...Nadszedł czas na świąteczne propozycje EA Play Uczcij ten sezon korzyściami z abonamentu, świątecznymi wyzwaniami i nie tylko https://www.ea.com/pl-pl/news/ea-play-holidays-2025 EA Play zapewnia wszystko, czego potrzebujesz, aby w pełni ciesz...