Apri30122 years agoSolvedDwa konta na jednym Witam serdecznie. Mam takie pytanie. Mąż i ja mamy wykupione osobne konta w Battlefield 2042. Teraz żeby zagrać trzeba za każdym razem wpisywać dane do logowania w aplikacji EA. Czy jest możliwe by a...Show MoreEA_Kuba2 years agoHej @Apri3012 W tej chwili nie ma możliwości przełączania się pomiędzy profilami w aplikacji EA app. Dzięki za podzielenie się z nami swoim pomysłem.
EA_Kuba2 years agoHej @Apri3012 W tej chwili nie ma możliwości przełączania się pomiędzy profilami w aplikacji EA app. Dzięki za podzielenie się z nami swoim pomysłem.
EA_Kuba2 years agoHej @Apri3012 W tej chwili nie ma możliwości przełączania się pomiędzy profilami w aplikacji EA app. Dzięki za podzielenie się z nami swoim pomysłem.
EA_PulsarCommunity Manager2 years agoOznaczyłem odpowiedź @EA_Kuba Jako rozwiązanie. Daj znać w razie dodatkowych pytań.
About EA PlayBądź na bieżąco z najnowszymi informacjami i wiadomościami o EA Play!580 PostsLatest Activity: 10 hours ago
Recent DiscussionsJak rozwiązywać błędy związane z przejściem na EA Play Pro na PC?Ea playSolvedaktualne gry w EA PLAY - FC 25Subskrypcja kilku razowa platnoscSolvedUzyskaj pełny dostęp do EA SPORTS FC™ 25 z EA Play