Forum Discussion
16 Replies
- misiu931918 days agoSeasoned Novice
Noo dobrze . Proszę mi powiedzieć ,kiedy możemy liczyć na zagranie w EA 27 ? 2 dni minęło od ostatniej informacji ,i nic się nie dzieje. Dalej nie można zagrac
- misiu931918 days agoSeasoned Novice
Ja też dziś zainstalowałem,tylko dlatego żeby zobaczyć jak się bd grało. Nic nie działa . Nie zagrałem ani minuty ,a tu komunikat że dziękują i czas dobiegł końca.
- Ferdek77765418 days agoNewcomer
dalej nie działa XDDD
- DesiredAuto419 days agoSeasoned Newcomer
Update jakby ktoś był ciekawy: dalej nie działa XD, ciekawe czy w ogóle naprawią przed premierą gry, jak nie to chce zwrot 25 zł za EA Play
- xjussn19 days agoSeasoned Newcomer
ile jeszcze będziemy czekać zeby zagrać w cos za co zapłacilismy?
- Goncalvezz7720 days agoSeasoned Newcomer
Alguns jogadores tiveram este mesmo erro ano passado e não foi resolvido. A EA simplesmente ignorou os usuários. Isso não é escutar a comunidade. Não nos dão nem mesmo um prazo para normalização sendo que este problema já está quase 48 horas sem solução.
- Tymiy123620 days agoRising Newcomer
Prawda , nadal czekamy i liczymy jak najszybszą naprawę , a w przypadku jej braku , my wszyscy oczekujemy jakiejś rekompensaty.
- Kubus200iq20 days agoSeasoned Newcomer
Dalej nie działa prawda?
- KajoG1220 days agoRising Newcomer
Wiadomo czy zdążymy zagrać jeszcze przed oficjalną premierą? ;)
- koszalinska9521 days agoSeasoned Novice
to sobie jeszcze poczekamy , żałosna akcja ze strony ea
- mrdaany21 days agoRising Newcomer
Czekamy.
- koszalinska9521 days agoSeasoned Novice
to jest jakis niesmieszny zart 😂😂
- EA_Kalina21 days ago
Community Manager
Dzięki za Wasze zgłoszenia.
Temat został już zgłoszony i jest sprawdzany. Na ten moment nie mamy dodatkowych kroków, które mogłyby przywrócić czas wersji próbnej.
Podobne zgłoszenia możecie śledzić również na naszym angielskim forum:
FC27 EA Play Trial says it's expired on first launchGdy pojawią się nowe informacje, damy znać.
- DawB2021 days agoNew Novice
Odpowiedź z oficjalnego czatu: Alright! I just discussed the issue with my team and I got to know that, we are receiving many contacts for the same issues recently and we have also reported the same with our studio team and they are working on it to fix this issue ASAP!
- DawB2021 days agoNew Novice
Widzę że nie jestem sam
- MWieczorny21 days agoRising Newcomer
Zakupiłem Ea play, żeby zagrać w 10 godzinny trial, ale gdy włączam grę to wyskakuje komunikat ze mój okres próbny się skończył.