Forum Discussion

mr_ziemniaczek77's avatar
2 days ago

Ea subskrypcja

Cześć wszystkim,

Mam do was pytanie – czy ktoś z was był w podobnej sytuacji i udało mu się wywalczyć zwrot pieniędzy?

Zapomniałem anulować subskrypcję EA Play i ściągało mi kasę przez ostatnie 3 miesiące. Sprawdziłem logi i przez ostatnie 2 miesiące w ogóle nie odpalałem aplikacji EA ani żadnej gry z ich katalogu. Ostatnia płatność przeszła dosłownie wczoraj.

Wiem, że oficjalnie „nie ma zwrotów”, ale czy komuś z was udało się ich przekonać na czacie albo przez zgłoszenie? Jeśli tak, to jakich argumentów użyliście? Czy fakt, że konto było całkowicie nieaktywne, komuś pomógł?

Z góry dzięki za każdą radę, jak do tego podejść, żeby nie stracić tych pieniędzy.

1 Reply

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    12 hours ago

Hej mr_ziemniaczek77​ 

Jeśli jeszcze się z nami nie skontaktowałeś - to nie zwlekaj i skontaktuj się już teraz. 

Jak skontaktować się z doradcą EA?

Nie jestem w stanie zagwarantować Ci, że otrzymasz pełny zwrot, niemniej wiem, że występują odstępstwa od zwrotów za EA Play. Każda sprawa jest rozpatrywana indywidualnie. 

Featured Places

Node avatar for EA Play

EA Play

Bądź na bieżąco z najnowszymi informacjami i wiadomościami o EA Play!Latest Activity: 12 hours ago
614 Posts