Forum Discussion

KamSon1103PL's avatar
4 years ago
Solved

FIFA 22 w EA Play

Mam pytanie czy jak kupie ea play to mam normalnie fife i moge grac bez ogarniczen czy mam ja tylko na 10h a pozniej musze kupic pelna wersje za 260zl?

• @KamSon1103PL  Hej 🙂

Tak, w abonamencie EA Play jest tylko 10 godzinna wersja próbna gry, później musisz zakupić grę - oczywiście postępy zostaną zachowane z wersji 10-godzinnej.

P.S.

Wyjątkiem jest abonament EA Play Pro, w tym abonamencie możesz grać bez ograniczeń czasowych.

9 Replies

• Witam, mam pytanie otóż czy Fifa 22 po premierze 1 października będzie dostępna na xbox game pass? 

• prawendowski's avatar
    prawendowski
    Seasoned Newcomer
    4 years ago

Za darmo w Ea play bedzie w okolicach czerwca, maja jak co roku

• @KamSon1103PL  Hej 🙂

Tak, w abonamencie EA Play jest tylko 10 godzinna wersja próbna gry, później musisz zakupić grę - oczywiście postępy zostaną zachowane z wersji 10-godzinnej.

P.S.

Wyjątkiem jest abonament EA Play Pro, w tym abonamencie możesz grać bez ograniczeń czasowych.

• Narayen's avatar
    Narayen
    Legend
    4 years ago

@1607456456456456 

Chodzi ci o to, czy na zwykłym abonamencie Ea Play będzie możliwa gra bez ograniczeń czasowych?

Na pewno będzie, tak jak w przypadku Fifa 21. Nie wiadomo kiedy dokładnie będzie taka możliwość. Jeżeli do tego dojdzie, pojawi się stosowna informacja.

• Myśle że gdzieś około maja lub czerwca zostanie dodana fifa 22 do ea play ale kiedy dokładnie to niewiem.

About EA Play

Bądź na bieżąco z najnowszymi informacjami i wiadomościami o EA Play!580 PostsLatest Activity: 3 days ago