Forum Discussion

KamSon1103PL's avatar
5 years ago
Solved

FIFA 22 w EA Play

Mam pytanie czy jak kupie ea play to mam normalnie fife i moge grac bez ogarniczen czy mam ja tylko na 10h a pozniej musze kupic pelna wersje za 260zl?

• @KamSon1103PL  Hej 🙂

Tak, w abonamencie EA Play jest tylko 10 godzinna wersja próbna gry, później musisz zakupić grę - oczywiście postępy zostaną zachowane z wersji 10-godzinnej.

P.S.

Wyjątkiem jest abonament EA Play Pro, w tym abonamencie możesz grać bez ograniczeń czasowych.

9 Replies

• Witam, mam pytanie otóż czy Fifa 22 po premierze 1 października będzie dostępna na xbox game pass? 

• prawendowski's avatar
    prawendowski
    Seasoned Newcomer
    5 years ago

Za darmo w Ea play bedzie w okolicach czerwca, maja jak co roku

• @KamSon1103PL  Hej 🙂

Tak, w abonamencie EA Play jest tylko 10 godzinna wersja próbna gry, później musisz zakupić grę - oczywiście postępy zostaną zachowane z wersji 10-godzinnej.

P.S.

Wyjątkiem jest abonament EA Play Pro, w tym abonamencie możesz grać bez ograniczeń czasowych.

• Narayen's avatar
    Narayen
    Legend
    5 years ago

@1607456456456456 

Chodzi ci o to, czy na zwykłym abonamencie Ea Play będzie możliwa gra bez ograniczeń czasowych?

Na pewno będzie, tak jak w przypadku Fifa 21. Nie wiadomo kiedy dokładnie będzie taka możliwość. Jeżeli do tego dojdzie, pojawi się stosowna informacja.

• Myśle że gdzieś około maja lub czerwca zostanie dodana fifa 22 do ea play ale kiedy dokładnie to niewiem.

Featured Places

Node avatar for EA Play

EA Play

Bądź na bieżąco z najnowszymi informacjami i wiadomościami o EA Play!Latest Activity: 2 days ago
606 Posts